В пятницю була перебрана майже вся ходова ( передні і задні амортизатори, опори, колодки, задній підшипник, наконечник, ). Сьогодні накінець-то перезулася в 14" титани та нову резину. Зробили геометрію. І тепер мій Гольфець виглядає ось так : Після таких змін Гольфець аж занадто задер дупу.... На цьому тижні тре його трохи спустити на землю....:dance2:
Тань а зад опустити нехочеш??? в тебе там стоять так звані "копита" вони думаю непотрібні зовсім.. доречі тобі переставили дзеркала! дуже гарно получилось
Дякую Wheelmann. Так я і пишу в попер дописі : А якщо придивитися добре, то можна помітити, що передня оптика - "ангельські глазки". Думала, що буде стремно, але під синій Гольф в дощ, коли підфарники включаєш, то дуже навіть прикольно дивиться. Тепер хочу купити ще ті менші фари, бо вони якійсь жовто-сірі і з тими новими зовсім не дивляться...
Правда це фото зроблено вночі і вони трохи стрьомно виглядають... Занадто інтенсивно. Тре якось сфоткати в дощову погоду або коли буде вечоріти.
Ну фотки з чотирма такими я бачила... А чи вони куплені чи були колхожені самостійно я не в курсі... Буду з понеділка взнавати... Бо ці фари мені чоловік купив і каже, що таких маленьких щось не бачив...
Ух ти, Таня, вітаю з обновками!!! Але треба терміново задок опустити, хоча тобі це мабуть личить до високих каблучків
І получиться Кантрі... Фари мені чоловік купив ще пів року тому. 280,00 грн. То йому з Польші притарабанили.
За роботу ( підготовка + покраска ) - 2 500,00 грн ( поварка, видалення корозії на порогах та задній кришці багажника ) - 800,00 грн Матеріали - 1 800,00 грн Пофарбовано на 4. Щоб було на 5 треба ще її разок відполірувати.
Одразу після купівлі машини були поставлені копита, а оскільки машина їздила без амортизаторів... і тепер поставлені нові Пасатовські назад, то вона так піднялася. Тре зняти ті копита. Тонувати хочу, але то в самому кінці. Попереду ще салон, обшивка дверей, купівля чехлів, шумоїзоляція, потрібно купити дроти і колонки, поставити музику ( магнітофон мені ще в лютому подарували... лежить собі дома відпочиває... ). Після цього піде тонування вікон, потім бровка на решітку, а потім полірування кузова. Після цього всього мабуть продам нафіг ту машину і більше не буду в такий хлам вкладати гроші...:ireful: Щось я захопилася з відповіддю...:D
А де то робилося? це якась ексклюзивна ціна для тебе, чи по загальному прейскуранту якогось маляра? Щось дуже дешево
Стрийська, 45. Біля Автобусного заводу. По загальному прейскуранту. В Янові ( Івано-Франково ). Але я фарбувала тоді, коли в нього роботи не було зразу на другий день після Паски, тому може і дешевше взяв. Але з ним можна торгуватися. Майстер не зовсім 100 %, але для мого гольфа якраз в самий раз !