А не може то бути просто що заклинив язичок "дитячий запобіжник"? Буває що він стає в середнє положення і двері не відкриєш не тільки з середини а і ззовні, тоді достатньо якось просунути той "дитячий запобіжник" в один бік і все стає на місце. На пасаті той язичок був з торцевої сторони замка і достатньо було просунути, скажімо, лінійку і попхати... На ауді він доступний з салону, просто тре запхати ключ запалення і довернути в потрібне положення.
Ключове питання - як? Я про це подумала найперше. І тому мене мучить думка: а що, якщо то тільки запобіжник, я куплю новий замок (2000 грн.), а його міняти не треба буде? Але обстежила все навколо - не бачу, як би можна було до нього дістатися. Тому й питаю - може, хтось знає... Завтра (нє! завтра я у Франику! - післязавтра) буду обстежувати з ключем, як Ти радиш. А ще Ти мене наштовхнув на думку - напишу до Ровінського-Вайдемаєра, спитаю - мо, вони щось підкажуть...
http://jetta-club.org/topic/9434-Выскрытие-заблокированной-задней-двери-Ремон/ Можливо це Вам допоможе, якщо є кому з тим побавитись.
Shaggy, дуже дякую за цінну інфу. Як тільки присяду після польотів, вивчу детальніше. Обов"язково! Але з перших речень хочу сказати: на Алексі мені сказали, що карти в мене знімаються в такому порядку - спочатку зовнішня металева частина дверей, а потім карти Це мене, щиро кажучи, ввесло в ступор. Але як тільки закінчу сезон поїздко (думаю, це буде в п"ятницю), - візьмуся за це впритул! Тому ще раз дякую за читво!