Мій VW Golf V Variant (2008)

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем Чортопхай, 21 лис 2011.

1. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А не може то бути просто що заклинив язичок "дитячий запобіжник"? Буває що він стає в середнє положення і двері не відкриєш не тільки з середини а і ззовні, тоді достатньо якось просунути той "дитячий запобіжник" в один бік і все стає на місце. На пасаті той язичок був з торцевої сторони замка і достатньо було просунути, скажімо, лінійку і попхати... На ауді він доступний з салону, просто тре запхати ключ запалення і довернути в потрібне положення.

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ключове питання - як? Я про це подумала найперше. І тому мене мучить думка: а що, якщо то тільки запобіжник, я куплю новий замок (2000 грн.), а його міняти не треба буде? Але обстежила все навколо - не бачу, як би можна було до нього дістатися. Тому й питаю - може, хтось знає...
    Завтра (нє! завтра я у Франику! - післязавтра) буду обстежувати з ключем, як Ти радиш. А ще Ти мене наштовхнув на думку - напишу до Ровінського-Вайдемаєра, спитаю - мо, вони щось підкажуть...

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Гробовоз ?

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Що Ти маєш на увазі? :shok:

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    • Подобається Подобається x 1
  6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ну в тебе варант?

7. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Shaggy, дуже дякую за цінну інфу. Як тільки присяду після польотів, вивчу детальніше. Обов"язково! Але з перших речень хочу сказати: на Алексі мені сказали, що карти в мене знімаються в такому порядку - спочатку зовнішня металева частина дверей, а потім карти :dntknw: Це мене, щиро кажучи, ввесло в ступор.
    Але як тільки закінчу сезон поїздко (думаю, це буде в п"ятницю), - візьмуся за це впритул!
    Тому ще раз дякую за читво!

8. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Приїжай на з`їзд гуртом щось будем думати.
    Зробим - не зробим но виламаєм ту дверку точно:lol:

9. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    :shok::shok::shok::shok::shok:
    А на з"їзд я приїду...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)