Кіндер, пишу на загал тільки з поваги до тебе, і думаю, що ця лавочка не прикриється після написання, бо "знаки уваги, міні-презенти" допомагають існувати працівникам окремих сфер. Все дуже просто. Опишу випадок. Мого знайомого зранку тормознули ДАІ та написали протокол за вживання спиртних напої та забрали права, але його з машиною відпустили. Відповідно він був в розпачі та розказав цей весь голівуд. Ми поступили слідуючим чином. Коли не пройшло ще дві години після складання протоколу (протокол складався інспекторами ДАІ без поїздки на освідчення) взяли лєвого чувака знайомого, поїхали на вул.Наукову (куди возять перевіряти на алкоголь), я написав заяву, що я, такий-то такий-то прошу перевірити мого підлеглого (працівника) на стан алкогольного сп'яніння на той час я був начальником ОЧЧ охоронного підприємства і мав звичайне внутрішнє посвідчення з підприємства, в заяві вказав прізвище та місце проживання водія котрого зупинили та спалили з запахом, дав 20 грн. і отримав на руки оригінал мед.освідчення що алкоголю не виявлено (документи там перевіряли тільки мої), одну копію отримав піддослідний, а іншу копію пришивають в справу. Таким чином коли відбувся суд з нашим водієм виявилось, що інспектор ДАІ прийняв ізначально неправомірні дії склавши протокол. І як виявилось мед.освідчення лікаря з печаткою лікаря має більшу силу ніж протокол інспектора. Якщо маєте друзів чи знайомих з якимось посвідченням (типу директор чи замдиректор якогось підприємства) то можете мутити такі фіглі-міглі, або ж перевірятись самим за 20 грн. котрі ложити під журнал лікарю. Якщо треба таку допомогу для наших (звісно тих кого знаю), то можу підписатись під таке безоплатно.
Правильно, там, але на хабар від винуватця вони не підуть, тому розіграти випадок з начальником і підлеглим - це без питань. Колись коли займався охороною, то туди возили своїх охоронників на тиждень по кілька разів.
КІТ, пиши мій номер 067 67 60 626, і спорим з тобою на 3л півасіка і в'яленої вобли з ікрою, і я тобі докажу що це реально, а твоїм містичним скеруванням буду я.
Мда... Я просто в шоці. Я ставив систему відеонагляду в тому наркодиспансері. Так там була ситуація коли менти налетіли на диспансер і вкрали відеореєстратор звідти. Якшо не помиляюсь то це було весною, а може і раніше. Тому надіятись на їхні камери не вартує. Якщо вже туди попали то ведіть свій відеозапис!!!!
В таких установах сидять "коперфілди", даєш докУУУмент в якому є пару рублів, повертають за кілька хвилин без рублів. Як вони це роблять???? Майстерність відточена роками. А коли є камери, то взагалі можна і без бабла вирішити мілкі питання.:D
мда повний "беспридєл" з боку наших правоохоронних органів сьодні мент домахався до багажника а завтра що ще буде ?медичну карточку буде дивитися і ставити діагноз)))))))))) Стальні нерви в тебе )))))))можна було з ними взалі не говорити на рахунок авто, так як це фактично не в їхніх повноваженях, але їх попробуй проігнурувати)))
[OFF]А цей чувак, виявляється, зі Львова. Напевно ППСники вже знали те, чого в ЗМІ не було. http://news.lvivport.com/kryminal/30901-strlec-z-lvvshini.html Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко в ефірі “5 каналу” повідомив, що працівники карного розшуку встановили особу чоловіка, котрий 26 вересня розстріляв охоронців торгового центру “Караван”. Ним виявився 38-річний громадянин України Мазурок Ярослав Теодозійович. “Завдяки зусиллям і інформації, яка надходила до нас від громадян, ми встановили особу людини, яка скоїла цей тяжкий злочин – це громадянин України, уродженець Львівської області, який тривалий час проживав у місті Києві”, – зазначив міністр внутрішніх справ.[/OFF]
Власне, Дізєль, шкода що ти не приїхав. Думав винести на живе спілкування це питання. Бо, навіть враховуючи твій допис, схиляюсь до думки, що у Львові нема як зробити аналіз крові легальним шляхом. Твій шлях не є офіційним і не для всіх проходить. Звісно за номер велике спасибі, матиму на увазі. Бо це вже хоч щось...
а якщо самому звернутись до лікаря нарколога без скерування на аналіз.він ж дасть такий самий папір з печаткою як із скеруванням от і получаеться що буде мати такуж юр.силу
орпиши процедуру, з адресою, кабінетом, може й прізвищем того лікаря, котрий це робить. Бо я так і не знайшов, мене виганяли зі всіх лікарень. Можливо тому, що я всюди був без "шоколадки", але чомусь вважаю, що не маю за таке давати шоколадку. навіть у нашій країні
якщо не за 20 то за 50 украінських крб робиться все. звідки знаю....не раз стикався в нас краіна така починаючи з мента закінчуючи лікарем
Підхід - відхід - фіксація, ось маєш результат ..... якщо касу взяли, хоч 20 крб. і не сказали, що мало, то полюбому зроблять, а якщо не взяли, значить апетити більші.