На "Крутих" авто - форумах така жесть!!!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Golf 2, 28 чер 2012.

1. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Нарікаю не я один,а навіть ваші одноклубники:). А ви все спілкуєтесь і спілкуєтесь;)

Останнє редагування: 29 чер 2012
  2. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Я скажу свою думку. Можливо наш клуб не є мега активним. Але люди в ньому у 99,9% просто прекрасні, приємно зустрічатися, вітатися, спілкуватися і тут, і вживу. Я не на одному форумі зареєстрований, і знаю які "срачі" і неприязнь є на багатьох з них.

Наш форум і клуб кращий, тому що тут кращі люди, готові допомогти, порадити, підтримати.

А якщо комусь тут чогось не вистачає - то нехай він і починає тут робити те, до чого закликає, і показує іншим як і заохочує, а не нарікає, що все погано.

3. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Тут вже психологи з'явилися,мультиплікатори:).
    Я вже висловив все що хотів,спілкуйтеся без мене.

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Так, ми все спілкуємося і спілкуємося, то що нам тепер застрелитися?

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Ухадя, ухаді, чё арать, ми всерівно будемо продовжувати

6. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    доброї ночі всім.оце читав,читав... ледь не заснув,чого бакланити друг друга?В кожного свої мухи в голові і ти фіг його переспориш.Як на мене,клуб достатньо адекватний(читати класний!!!)...

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Шановний Володимир скажіть як давно Ви робили останнє вдосконалення авто? як давно Ви викладали фотозвіт про дану роботу? Як давно Ви підказали одноклубнику про вирішення якогось питання? Я запитую не тому що хочу когось образити, а тому що хочу показати що багато хто з нас Подоробляли свої проекти і насолоджуються ними (викладати фотозвіт прибирання авто я думаю не варто). На даний момент на форумі активним є один звіт: відновлення авто Жоріка (нажаль через необхідність), до того був звіт про Т2. Немає вже тих активних користувачів в яких діагностується хвороба "ТЮНИНГом" бо хтось виріс, хтось одружився, в когось з"явилися діти, хтось купив нове авто, а хтось закінчив старе. З часом міняються пріоритети в житті, та Ми залишаємося на форумі бо хочемо бути молодими в душі, а роки молодості проходили саме під стареньким VW.

• Подобається Подобається x 2
  8. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    А в чому проблема?

З цих 5 сторінок я зрозумів, що Володимиру не подобаються 2 речі - присутність на форумі інших тем крім тем про машини та відсутність проектів, за якими йому цікаво спостерігати.

Відповім як адміністратор:

На будь-якому клубному форумі вважається нормальним спілкування на теми, не причетні до основного хоббі адже це не форум слюсарів а власників машин. І навіть якби був для слюсарів, то працює він цілодобово а не з 9:00 до 18:00, коли слюсарам потрібно працювати і спілкуватися на робочі теми.

Далі відповім не як адмін а як учасник клубу.

Щодо того, що немає проектів, за якими вартує спостерігати - то відповім не менш провокативно ніж пише Володимир :) Я вважаю, що у нас у клубі є дуже багато проектів, які виглядають краще ніж авто Володимира, їдуть краще від нього, мають кращі інші показники. Але все це маловажливі параметри, з часом приходить таке розуміння. Як маловажливою була мода на задерті зади в машинах, потім сині пісялки а тепер, навпаки, опущену підвіску. Я не хочу нікого ображати, але ці всі речі мають долю піжонства. І я щиро радий що у нас у клубі загалом трішки менше піжонства як то можна зустріти у інших клубах, стосунки в яких базуються на зовнішньому вигляді машини, її ходових параметрах, висоті спойлера на багажнику чи довжині інших пісьок ззовні, під капотом чи ще десь. У нас більш дорослий клуб, як не крути. І мені це дуже імпонує.

9. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009

Ріспект і Уважуха

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)