Нове Пальне Е-95-S

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Васьок або ZiK, 21 чер 2013.

1. kym

kym Аксакал

a 100
    То не лачетті збільшує розхід ... то нога водія більше тисне на педальку бо бракує тяги. Більше відкита дросельна більше бензини.

2. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    В поїздці в Київ виявив що там бензина Е95Е а в нас Е95S. E95E - 9.49грн а тутешня 9.3-9.25.

3. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Там "економ", а в нас "супер" :lol:
    Не парся продовжуй в томуж дусі.:)

4. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    Я і Економ пробува, цілий бак. Ніякої різниці.
    Зараз лью в Рено Сценік 2008 2.0. Їсть приспівуючи :D

5. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    а я і далі боюсь лити то в бак.. а в мене джигулі, не мав би боятись

6. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    лити можна що завгодно, в мене є знайомий на октавії 1.9тді їздить на тепловозній солярі, яку успішно "бере" на роботі) Пробіг перевалив за 200тис.км. і все нормально. Якщо вклякне двигун поміняє, але з халявної соляри спригувати не хоче) До чого це я, собі спиртовий бензин позволити не можу, бо виїзди в мене на невеликі дистнації і більшість часу машина простоює, страшно задуматись що наробить спиртова суміш за цей час в циліндрах і не тільки.... Тому висновок такий, залити 10-50л і спалити їх одним махом на якусь поїздку можна.

7. VovaVirus

VovaVirus Active Member

Seat Cordoba 1,6 98р
    Клубна карта:
    70
    В циліноах ця суміш не зберігається. Вона туди попадає при вприскуванні інжектором в строго дозованій кількості. Самовільно попасти не може, якшо ж уже попала то її миттєво підпалює свічка.:)

8. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    не думав шо та тема стільки однодумців знайде , зараз той бензин на кожні Укрнеафтовські заправці , шо ви думаєте , про змішування бензини 92 і 95 Едесь 50 на 50 , може хто пробував

9. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Вже більше року пройшло і я думаю що це ти нам маєш розповісти про результати використання даного палива.

10. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Який сенс? Вона вже давно добре змішана і, на жаль, не завжди з бензою:mocking:.

11. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    скажу за себе не знаю чи воно повязане , але після того використання , шось з трамбльором сталося , десь почитав , шо таке може бути , з того часу перестав його використовувати

12. sokura182

sokura182 Початківець

G2
    до речі, ось, що думає американський гольф2 про етилований бензин (напис на тахометрі)

13. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    sokura182 доречі этилированный (unleaded) бензин і спиртовмісний це різні речі. І власне Етильований бензин (який вже давно заборонений для загального вжитку) нічого до даної теми не має, так що пропоную повчити матчасть.

14. sokura182

sokura182 Початківець

G2
    хіба етил це не спирт?

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Ні. Етил сам по собі це не спирт.
    Ети́л або ети́льна група С2Н5 — функціональна група, що входить до складу хімічних сполук.
    А сам етильований бензин названий в честь "Тетраэтилсвинец" нічого не має до бензина з вмістом биоэтанола. Так що:

16. sokura182

sokura182 Початківець

G2
    ні, дякую. Мені і твого екскурсу у вікіпедію хватило)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)