Вітаю, мені ця машинка дуже близька оскільки попередній власник мій хороший друг) хочу дещо тільки замітити це комплектація не Спортваген! це Спортап) ця комплектація була до 2008 року далі пішли спорт вагени відмінності незначні а самев дисках обшивці салону і ще мєлочах + ксенон це доставне а не оригінал оскільки оригінальний ксенон іде тільки на лінзі) на рахунок карбону тут на смак як то кажуть але машина не фарбована тому думаю при знятті людьми які займаються поклейкою проблем ніяких не буде) ще скажу що чорні диски це просто тюнінг першого власника оскільки оригіналом вони ніколи не ішли) ну тобто колір з оригіналу був сірий) а і ще маю глушак поперечний на леона Ulter тихий якщо треба маяч а так машинка агонь доглянута попередній власник любив і шанував це я точно знаю а фари задні я тонував в 4тій ночі)
Ну от, твій друг виставляв на продаж як спортваген, а виявилось спортап і настя каменскіх І колеса він казав, що йшли як опція. Хех, ну будем сподіватися, що це вже всі сюрпризи з минулого Дякую, що просвітив
Бля! Любов це бісова сила! Я так само купив першого сірка в 1997році! І до сих пір люблю! Вітаю зі шлюбом по любові, а не по розрахунку! Щасливо катайся!!!
Ну нарешті Вітаю! Мій улюблений колір, вже маю 5-ту машину, а з кольором ну ніяк не можу попасти.. 150 конів в цій буді це цікаво, розкажи щось про розхід, чи поки не звертаєш уваги..
150 коней в тій "буді" дуже радують якшо тримати їх в узді, то по місту можна в 10-11 влазити. По трасі в 7-8. Принаймні за показами бортового комп"ютера, по баку я ще не засікав. Але сама машинка провокує на те, щоб тиснути тапку, важко стримуватися А тоді траса 9-10, місто 13
паспортний розгін до 100 на пів секунди повільніший (8.7 проти 8.2) але, по-перше, за поняд 20 років корадо частину коників розгубило, а по-друге, самі відчуття від розгону в новому комфортному авто зовсім інші, ніж в старому. Тишина, відсутність вібрацій, я від цього просто балдію. Це як порівнювати аналогові і цифрові технології.