Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Новини ДАІ', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. PALADIN

PALADIN Початківець

VW scirocco mk2 1985
    VW scirocco mk1 1980.
    А правило обгону транспорту з пересіканням суцільної лінії який рухається з швидкістю меншою 40км\год відмінили?о_О

2. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Мужики, розясніть будь-ласка, хто знає точно про правила користування паском безпеки. Чи можна ним не користуватися в межах міста?

3. G60

G60 Active Member

BMW 5
    Мене це також цікавить!Я про таке також чув,але поїхати в МРЕВ,шось забуваю...

4. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    В правилах вказано: 2.3. Для забезпечення безпеки дорожнього руху водій ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ: в) на автомобілях обладнаних засобами пасивної безпеки (підголовники,ремні безпеки), користуватися ними і не перевозити пасажирів, не пристебнутих ремнями безпеки. Дозволяється не пристібатися особі, яка навчає водінню,якщо за кермом учень, а в населиних пунктах, крім того, водіям-інвалідам, водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів і таксі", а значить і в місті також!!!! А що тут такого, я наприклад пристібаюсь завжди відколи тільки виїзджаю з гаражу. Пора привикати, або готувати грошики на штрафи, а вони не маленькі. Давайте бути послушними і нащо годувати наших "бідненьких" Дайців.

Останнє редагування: 14 лис 2008
  5. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    Drapula ... "Чи можна ним не користуватися"

Ти ж серйозний Дядько! А задаєш такі питання! прищипайся сам і дітям з жінкою наказуй! :D

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Також таксістам можна не прищіпатися.

7. Slavik

Slavik Active Member

Golf 3 Variant 1.8 '94, Golf 4 Variant 1.9 TDI '04
    Клубна карта:
    000024
    Хто таке сказав? можливо в нас таке підтримується? А за кордоном пришпилюються всі, і таксіст і пасажири, пасажири на 2-му і на 3-му ряді сидінь! Всі пришпилюються томущо таке виховання, а не правила, там навіть дитина в 5-ть років не сяде де небуть, а тільки на свою сідушку. І це правильно, не дарма ж придумали ті реміні :yes:

8. Shaggy

Shaggy Super Moderator

За кордоном пасажири не втікають з машини в кінці поїздки і таксіст не затрачає часу на те щоб відшпилити ремінь і бігти за ними))

9. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Slavik,та я то прищепаюся практично постійно, тільки от коли їжджу по Львову, то часто на невеликі відстані, тобто з постійним зайшов і вийшов, інколи просто забуваю пристебнутися... думав може можна...
    А так переконався в чому знав,дякую всім за розяснення, і за "серйозного дятька"

10. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    При сняті машини з обліку потрібен реєстраційний талон?
    А також мене цікавить чи можу я пройти експертизу в Чернівцях, взяти лише номера з собою в Київ і зняти мошину з обліку?

11. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    ...а ще номера кузова,дублючі наклейки,кришку бака(для визначення кольору кузова),двигун і вперьод на Київ доказувати що знімаєш саме цю машину!....
    А якщо серйозно:в мрео мусять бачити машину,що знімають з обліку,так і для постановки.Мало того,підозрілі машини обробляють наждачкою в місці де номера кузова,можуть і під ковролін залізти,щоб подивитись колір!

12. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В нашій країні можна ВСЕ! Тільки скільки це буде коштувати?

13. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    а при сняті машини з обліку потрібен реєстраційний талон?

14. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    ПОТРІБЕН !!!вони його розламінуюють і поставлять на ньому печатку про зняття з обліку

15. Vitali

Vitali Початківець

B3 1,8 91р.
    Я мав на увазі про тимчасовий реєстреційний талон (до довіреності)...?

16. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    ...почитай його уважно:він дійсний тільки при наявності "свідоцтва про реєстрацію траспортного засобу"

17. PatolkinJR

PatolkinJR Active Member

VW Passat B4 Variant 1.8
    Зробив я той клятий талон. Два дня до них гадів ходив. Там повний п...ц творився. Бо мене в Житомирі на Тернопільських номерах точно пиняти будуть.

18. Yur

Yur Місцевий

І що таке задоволення зараз вартує??

19. Yur

Yur Місцевий

Підскажіть як правильно зараз платити штрафи, як би щось? Знов будуть приходити повістки в суд чи платиться відразу на місці?

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

НАскільки розумію, то ДАЇшник має право зараз стягувати штраф на місці скоєння правопорушення. Але думаю не кожен возить з собою по 600-700грн весь час, тому пишеться протокол і ти потім маєш штраф оплатити до визначеного терміну...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)