Обговорення неясностей в ПДР

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Nick Wolf, 19 жов 2010.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ну ті секції не для пішоходів зроблені, згідно з пдр водій зобовязаний пропустити пішоходів при виїзді з перехрестя і без того.

От читаю вже 4-ту сторінку і просто гублюся у здогадках. Чи хтось може в одному реченні сформулювати про яку неясність йдеться зараз?

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    В одному реченні - Чортопхай обурюється, що вона не може їхати направо, коли горить основне зелене, а мусить чекати додаткового

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Ну що тут дивного, звичайні правила, які діють по всьому світі. Може різняться дизайном, але суть одна і та ж у всіх, правила є правила:

Ось Варшава

Ось Нью Йорк

Ось Ліверпуль

А ось Копенґаген

http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/01/copenhagen_bike_traffic_lights.jpg
    http://allworldcars.com/wordpress/wp-content/uploads/2009/01/copenhagen_bike_traffic_lights.jpg

Як на мене, обурюватися треба не в Україні а в Австралії - ось як там виглядають додаткові секції:

Так що, Чортопхай, радій краще :)

Останнє редагування: 16 гру 2011
  4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Орест, 2 Копенгаген і Австралії не видно)))
    Поправ ссилки)) Цікаво!

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну от наприклад на варшавській фотці видно, що можна їхати направо при основному червоному і додатковому зеленому. А чи можна там їхати направо, якшо горить основне зелене?

6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    І не світиться додаткове? Ні, звісно. Для того і стоїть додаткова секція.
    У всіх так? Бо у мене все олрайт...

7. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    У мене теж не видно 2-х останніх...

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    У мене також дві останні фотки не відкриває.

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    а на основній секції є стрілка прямо і наліво? Бо якщо нема, то звідки водію в темну пору доби знати що їхати направо не можна і що там взагалі існує ще додаткова секція

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ось ключове запитання по цій проблемі! Приєднуюсь. Звідки знати?

11. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    МОЖНА!!!!!!! МОЖНА!!!!!!!!!!! МОЖНА!!!!!!!!!!!!!! Тим ми і відрізняємося... Там додаткова секція вмикається, коли на тому світлофорі, що прямо (лівіша дорога), горить червоне. І тоді все зрозуміло. Ти маєш право повернути вправо, але пропустивши всіх, хто ймовірно їхатиме з іншого боку. Натомість, коли горітиме зелене, ти маєш повне право їхати!!!!

MARTINI, Ти трохи не так зрозумів, що мені не пасує. Я питаюся, нащо там висить два світлофори (один для головної дороги і один для другорядної), якщо в даному випадку вистачило би одного (для головної) з додатковою стрілочкою для другорядної, бо й так всі знаємо, що пішоходів тре пропустити.

Ось моє питання.

Натомість, по світлофору, який стоїть на перетині Любінської з Виговського, питання: чому в нашій країні не можна їхати на зелене світло???????

:mocking:

Здається, все зрозуміло :man_in_love:

12. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Я думаю що відповідь на дане питання дуже проста: ГРОШІ:D
    Тобто набагато дешевше повішати одну табличку, ніж переробляти на перехресті ті світлофори. І як я вже писав раніше, то краще вже так ніж ніяк.
    Звичайно що якщо б на цьому перехресті зробили так як на перехресті Виговського-Городоцька (де постійно горить зелена секція направо) то було б взагалі.... але грошей на то найближчим часом навряд чи виділять :cry:

13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Чи я добре зрозуміла??? Йдеться про економію грошей, чи про їх закопування, тобто, повішення? Бо, ІМХО, коли світить один світлофор (три жарівки), то це дешевше, ніж коли світить два світлофори (шість жарівок). Я математику мала на восінь, але...

14. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    А ще дешевший варіант, то коли усі світлофори поміняти на світлодіодні. В такому випадку вийде, що усе перехрестя споживає менше електроенергії ніж один світлофор зараз.

З.І. Не подумайте що я когось зачищаю (у владних кабінетах), я просто пояснюю сумні реалії нашого будення. Дуже багато грошей пішло на ЕВРО-2012, ще більше грошей пішло на відкати пов'язані з ЕВРО, а нам з вами, простим смертним, приходиться жити в тому бардаку.

З.З.І. Перехрестя, яке ми обговорюємо, не є найпроблемнішим у Львові, і є багато інших місць де потрібно щось робити в першу чергу. Тому ще раз кажу: там їхати можна було без проблем(прямо по Виговського заторів майже не було ніколи), зараз ще спростили той проїзд, а то що дехто в темну пору доби може не помітити тої зеленої стрілки, то не створить жодної аварійної ситуації, а в найгіршому випадку просто простоїть хвильку часу на тому червоному. Правда сумніваюся, що вночі хтось стає на червоних світлофорах.

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ніфіга собі заявочка :)

16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    У зв"язку зі сказаним є пропозиція.

Щоби ми тут не ганяли порожняк.

Як видно з дописів і рівня зацікавлености на нашому форумі питанням вдосконалення дорожнього руху у Львіві, ми, що тут тусуємося, знаємося на темі.

А що, якби ми ОБГОВОРЕНУ тему з нашого форуму оформили листом і відіслали куди треба з описом ситуації, проблеми і пропонованим розв"язком, з поданням вагомих аргументів, чому треба щось змінити на тому чи іншому перехресті в нашому місті.

Раз від нас відмахнуться, другий, а на третій - дивись, щось і зміниться. І тоді ми зможемо з повною відповідальністю сказати: Львівський VW Клюб реально долучився до покращення ситуації на рідних дорогах. Ось, завдяки нашим старанням, зняли такий непотрібний знак чи поставили такий потрібний. Що про це думаєте?

Тіки помідорами не кидайте - дорогі вони і нестиглі - боляче буде. :D

17. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я думаю у місті має бути організація(можливо якось так - Обласна рада автомобілістів), яка займається тими проблемами. Тому спочатку потрібно вияснити чи вона існує, і чи не будем ми займатися плагіатом.
    Можливо вони вже розглядали дану проблему, і можливо вона вже буде вирішуватись.

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    На мою думку, озвучувати проблеми дорожнього руху - пряме завдання автомобільного клюбу. Я би взагалі після відіслання листа куди треба, ще дала знати в Мерс-Клюб, ЗАЗ-Клюб і всі інші Клюб.

А чим більше голосів буде стосовно проблеми, тим скоріше вона вирішиться. Не думаю, що це плагіат.

Зате основоположник - Львівський VW Клюб :english_en:

19. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Та я ЗА !!!! Я мав на увазі те, що потрібно взнати КУДИ писати, КОМУ писати, і можливо вже ХТОСЬ цим займається у Львові.
    Я просто читав на іншому форумі про людину яка займається цими проблемами у Львові. Це здається голова ради автомобілістів у Львові. І про те, що він надсилає листи про ті чи інші місця, де потрібно щось зробити(чи міняти).

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А можеш знайти координатки того чоловіка, сконтачитися з ним і спитати, куди тре писати?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)