чого бідний? - бо Шег... Казав йому, бери собі SMART FORTWO і не будеш парити собі мозг... там мотор на долоні вміщається...
Я в свою вже вклав вдвічі більше, ніж вона коштує з надією поїхати на море! А вона це все схавала і неїде.
Вдвічі більше ніж вона коштує в Чехії? Ну то не показник. Я в свою вже вклав вартість такої в Чехії думаю теж)) Але не все так погано) Все буде добре!
то ти в кума ж робити хотів.. тому і гаманець пустий і машина не поїхала ))) Ех, Кум, ех любить заробітчан)))
Мені до Кума би дуже хотілось попасти на аудієнцію. Але далеко. Я поміняв распредвали, потім топливний. Але топливний якийсь галімий попався і там почалось. Грушу поставив... Потім купу помилок... То на коробку почало віддавати, то вага повітря, то датчик колінвала ...
Карочє тако! Настало щастя в нашій хаті. Купив новий ТНВД. Ну не новий, але повністю відновлений, відреставрований на Strona główna - DieselTechnika в обін на свій старий/запасний (вбитий повністю залізо і мозги). Гарантія 1 рік без обмеження пробігу. Для особливо заціквлених ціна питання 585Є (18650грн по курсу вийшло) Прошивку поки вернули на стокову. Пропала проблема з предвприском!!! Що дуже радує, ніякої відбрації і ніякого розковбасу ні на P ні на D і тд. Заводка майже ідеальна, на холодну 1-2сєки і різко хапає, на гарячу з пів оберта. Але маю підозру що може вже й стартер підуставший і тд. Автомат став переключати значно плавніше!!! Без жодних ривків і подьоргувань. Динаміка виросла, не так сильно як я сподівався але виросла. Нема провалів на трасі на обгонах принймні. Корекція по форсунках підвалює до -2 на деяких. Тому після відпустки Прага-Німеччина планую ставити все ж нормальні розпилювачі бошівські 1025. Наразі будем пробувати просто накрутити її прошивкою. Кому цікаво і хто зможе шось зрозуміти ось роздруківки тестів насосу на стенді.
Не хочу спеціальну тему заводити. Мона твій ефір трохи забрати ? Короче мене моя ауді довела. Я вклав багато грошей в неї бо ж на море хотів. І вона їздила вже. В почті передостанній день почала світитися помилка. Значок свічок накалу. Бликає. Комп пише що датчик оборотів двигуна подає не правильні дані. Машина знов загнана в аварійний режим і не їде. Датчик замінили за 100 баксів і нічого не їде знов. На трьох сервісах предрікли ТНВД який я тіко замінив. Але брав не реставрований. А на авось. Короче море горіло і ми з коханою пішли на базар і тупо взяли собі Volvo cx60. Став я Аудіну продавати... Курва ніхто не бере. Навіть за 400 ойро... Став думати може не продавати ? Може лишити дівчинку собі ??? Типу монстріка собі якогось зробити ? В мене передній привід. Кватро там можна запихнути ? І типу таке все ? Шкура , міні тюнінг, мотор ідеально перебрати ? Колір змінити... Типу побавитись... Чи не варто ? І здати на шрот?
Вези до нас))) По запчастинах продамо. Або зремонтуєм і дорожче комусь впарим цілу) Питання як довезти її сюди тільки) Колхозити кватро з недопривода це напряг ще той. Простіше машину міняти завжди. В загальному теж не бачу сенсу вкладатися. Дорестайл, недопривід. Двигун ще й 150сильний напевно і тд.
Ставлю 2 пива на проблему з повітрям, дирка в впуску, поганий датчик надуву, поганий ДМРВ як варіанти. Маю розходомір запасний, можу кинути з собою в машину) Попробуєш підставити. Але в загльному проблема може бути будь де. Тому тре логи знімати.
Вагу повітря міняв. Якщо ти про то. Завтра спробую свою стару назад поставити. Логів нема , крім одного який нічим не збивається. Датчик оборотів двигуна подає не правдиві дані...
Номер помилки кажи, а краще давай тему свою створи) І там вирішимо) Яку вагу повітря міняв?) Я шось не поняв. Помилка по датчику обертів може бути як наслідок проблеми. Типу ти тисне газ в підлогу, навантаження велике, а обертів нема, от і помилка вискакує.