Відповідь: Парктронік а нашо за установку платити по тутешнім розповідям я зрозумів шо там не треба бути великим майстом шоб той парктронік поставити
Відповідь: Парктронік Це точно, все що від тебе потрібно то це Дрелька і Рулетка жалко що їх нема в комплекті за тіж гроші.
Відповідь: Парктронік Истину глаголишь. Если руки растут не из одного места, то все поставить можна самому. А вобще установка от 20 у.е. Ну для VW клуба скидку можна организовать. В цены, указанные на парктроники установка не входит.
Відповідь: Парктронік Реально кажу як хто схоче ставити сам то не бійтесь як треба то пораджу, поможу.
Відповідь: Парктронік в моїх словах йшлося що це корисна штука, а не погана...! проблема тільки складає коли я кручу ввечері на стоянці де світло світить тільки біля в*їзду, і коли 40 см, де воно показує відстань нуль см і піщить однаково, а ця відстань 40 см є іноді потрібно-завеликою щоб закрутити в поворот де паркуюся. Бувало так що паркуюся на звук, впираючись бампером в сусіда, бо інакше тре крутити по 5 разів туди сюди, а так хоч би він (парк-тронік) показав 10 см, було б реально корисніше.
Відповідь: Парктронік В мене теж на стоянці тісно але напевно на так, порада ти постав парк і причіпи собі ззаді запаску і тоді він тебе не збреше і заідно машини рівніші будуть, ну як в порту буксировочні баржі.
Відповідь: Парктронік не перестаєш мене радувати дотепний ти чоловік так, в мене на стоянці буває іноді справді мало місця і темно... так ти визначи що мені поставити... запаску чи дзеркало велике?
Відповідь: Парктронік як то датчик швидкості? в мене спідометр тросиком крутить, а ти шо мав на увазі?
Відповідь: Парктронік а в мене тросіка нема і мені потрібно знайти датчик швидкості я точно знаю що він десь є ала де незнаю чи в коробці чи на ступицях чи може в моторі?