блін не везе мені з тими кутиками в мене інші а от пічка вроді така там все світиться як має бути? а мафон там який? будеш продавати?
Привіт !Всім відповідаю в одному дописі! На рахунок ржавчини!Дійсно колеса трохи з іржею,але підлягають відновленню(шліфовка + покраска).Трохи потепліє я з них зроблю як нові,до речі є одне нове,двохколірне -чорно срібне! Супорта -100 грн Магнітофони є три-один мр3 Кларіон,касетний оригінал з пасата,простий касетний з екраном ! Різниця в порогах між седаном і універсалом є значнарізні за довжиною і будовою! Фари(оптика ідеальна) -300 грн,ручок нема,раджу купити нову-90-120 грн в залежності є дроти чи ні! помпа гура робоча не гуде 100%,перезвоніть до кінця тижня,бо вже двоє питалось за неї! Лишаю свої контакти 0632754508/0673728563 Діма Ше забув на рахунок потенціометра,на машині стоїть вприск 90 року ,не знаю чи підійде!
Там нема різниці. Потенціометр своєю будовою являє так сказати звичайни реостат... Там просто з часом обмотка перетирається і тому через це він здихає... Так то він підійде, головне шоб його конструкція і будова була однакова і кількість контактів(в мене 1,2,3гонема, і 4,5). Можеш його сфоткати на інжекторі шоб я поглядів чи такий самий як в мене? Диски поки шо менш цікавлять, але якшо зробиш фото і реальний їх стан побачу всіх то я подумаю.
шось ціни в тебе недуже той низькі поки зацікавила рамка і регулятори пічки(при умові що всі лампочки горяить) які пропозиції щодо розрахунку?у Львові будеш,чи як?
ну походу ти помиляєшся)) там 3 лампочки в кожній просто в середній така яку можна витягнути інші впаяні.і от цю середню теж не знав де знайти принаймні пробував. та в мене проблема не в лампочках в мене 1 крутилка та шо розбирається підмикала та й зараз зовсім згоріла.як казали це досить часто трапляється баг в конструкції чи як..
На рахунок ціни!В кожному регіоні інша ціна!Я від ціни на шроті в нас віднімаю 20-30%!+існує торг!Наведу приклад вакуумник в нас 20дол,у вас продають30-40.,бензонасос у нас 100дол у вас70.,різні ціни!я хочу просто відбити гроші які вклав в машину!Дзвоніть на тел,або скидайте повідомлення я вам передзвоню,0673728563/0632754508 Діма!Кидаю Вам деякі фото
На рахунок розрахунку!Кидаєте гроші на карточку,я вам відправляю перевозчиком любим який вам зручніше!В понеділок Міші відправляю супорта на Львів,Нічним експресом,кому ше шось треба можете в вівторок мати!
Цікавить щиток приборів і пластмаса навколо нього,також пластмасова рамка навколо магнітофона-яка ціна за все? -якщо ще не продано.Чи актуальий продаж помпи ГУР?