Таких чудес не буває) Воно десь по любому є причина і вона або з часом сама виявиться, або знайдете її випадково при наступних спробах зафіксувати знову злетівший насос) Отправлено с моего Inspire 4G через Tapatalk
всім привіт, дойшло до заміни датчика тиску масла, но так і не зрозумів які потрібно поставити, по інтернету начитався всякого різного, а на ексксті є сині, білі, коричневі і сірі. В мене на двигуні RP стоять два коричневих, один на головці, другий на масляному фільтрі, як я зрозумів там по 0.3 бара. підскажіть які там мають бути і якого тиску, кольору і де який?
привіт, цей ексклюзив мені "Кіт" подарував, в нього вони залишились так як машину продав. думаю скоро будеш мати, так як люди вже збираються щоб замовити
треба буде накачати свої п*ятнашки і попробувати як буде виглядати)) а там відпіскоструїти і пофарбувати)
пробний вигляд пассата з титанами від БМВ 3. Е30, щось вони маленькими виглядають з резиною 195. 50. Р15
всім привіт. купив всю пласмасу на багажник, прикрутити прикуртив, а от як і куди прикрутити шторку з рейками незнайшов, підскажіть куди і як вона прикручується, чи там мають бути якісь кронштейни?
Направляючі шторки кріпляться на 3 болтики кожна .Щоб їх закріпити тре знімати пластмасову обшивку з двох сторін.Якщо отворів немає їх потрібно просверлити ,з тильної сторони обшивки є мітки де їх робити.