нарешті зремонтувався) був забитий шланг (возвратка) вирішилося питання відрізанням його і пробиванням викруткою, виявляється там якась пропка з малесенькою дирочкою є, от вона і забилась, поставив перехідник і затянув хомутами, все тепер як має бути) дякую за пораду віскасу і дізелю
давно неписа, хочу відреставрувати куліси, но в цьому взагалі не рулю, так як їх куча, і на кожну потрібен свій комплект (як я розумію) як можна дізнатися який мені потрібен ремкомплект, і чи є хтось хто собі міняв, ну і друге) як провірити рівень масла і модель коробки передач мого пассата, ще нелазив там покищо, но хочеться провірити рівень, і взагалі можливо навіть і поміняти в ній масло, ато невідомо коли вона взагалі там мінялася
Масло в коробці розраховане на весь термін експлуатації. Якшо його там навіть літр але оригінального то нафіг його міняти. Воно чистеньке буде. Реально міняти тіки якшо коробка вклякне. А якшо ше не вклякла то масло полюбе є. Ну а для того щоб перевірити рівень треба відкрутити заливний болт і масло має бути на рівні з цим болтом. А на скіки його менше ти не побачиш. Шо там реставрувати в кулісі?? Там практично нічого не зношується. Відрегулювати нормально то так.
В мене при включені третьої передачі звук якись кончений появився. Про рівень як дізнатися вкурсі, а от де ця заливна пробка мене цікавить. І як дізнатися модель коробки хотілося мені. Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Номер коробки є на кромці де вона причіпляється до мотора - а де саме? то залежить від моделі коробки.
э можливість поставити собі такі молдінги, цікавить чи потрібно ще якісь кріплення докуповувати для установки, чи встають просто на стандартні місця
класні ....де нарив ? кіко такі коштують ? бери ! на крайняк на клєй або двохсторонній спеціальний приклєїш.
знайомий звякнув, сказав що в червонограді пацанчик авто розпродає, і що є такі молдінги, 250грн))) от хочу зяти... чекаю відповіді
серпи на защолки ну і шурупи, собі недавно ставив.проблем ніяких не виникло. а на двері не знаю.не забудь добре чимось запустити, щоб скоро не зігнило))))