PASSATtik B3

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем hooliganlviv, 12 січ 2014.

1. vovik07

vovik07 Active Member

Passat B3
    Тут в мене така думка. Якщо б це була прокладка головки - тоді б гази попадали в систему охолодження і компресією видувало б з бачка. Якщо в тебе попадає в вихлопну систему це може бути прокладка моно інжектора , там є канали для обігріву моника. Удачі тобі в ремонті. Бо я поки застряг на радіаторі:sad:. Вже місяць минув а я шей не їздив:cool:.

2. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    я думаю що це впускний колектор, так як там є канал підігріву (так як ти казав) і там є резинова втулка, но її я ще не розбирав... хочу все зразу зробити, а не потрошки...

3. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    давненько мене небуло.... іншими словами.
    є три хороших речей які я зробив в машині) Вже як більше місяця я підключив коректор фар, но кнопку позичай у знайомого, тепер недавно мені прийшла і кнопка коректора фар, і я вже в повному комплекті. дякую Сергію за кнопку. ну іншими словами все працює як і мало. а кого зацікавить то читайте тему http://www.volkswagen.lviv.ua/threads/korektor-far-passat-b3.14265/
    ато одне і теж саме розписувати якось влом. ну і останє))) нарешті зробив я свій задній дворнік, ато він гад взагалі не працював... думав що якщо його розібрати вже нескладеш) но я помилявся))) почистив, змазав і провірив проводку в ляді до самих з*єднань в багажнику, і там мене також чекав сюрприз, 4 дроти були поміняні місцями, все виправлено і він тепер маше як і повинен) ну і стоїть в мене оригінальний патіфон ALPHA дякуючи WANTEDу за нього, хоть він і на експеримент піде.

• Подобається Подобається x 1
  4. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    Розблокував?
    Давай перероблю на аукс)))

5. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    привіт... так розблокував, замість перехідника на радіо, покищо всунув перемичку з дроту на звичайну авто антену, а про АУК покищо недумаю, мені остап непоганий модулятор закинув, шуму не чути, лише якщо даєш на весь звук.

6. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    настав час для заміни подушок двигуна і коробки, хто що порадить? ну і для галочки думаю про стойкі перед і зад.

7. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    всім привіт... скоро з*їзд, і треба бути на колесах, а в мене казус з коробкою стався, потік сальник. По суті це не так і важко замінити, но якщо вийти з того що третя передача хрустить і вибиває, а при включені 5-ї передачі потім вже невключиш 4-тої і третьої, от і думаю, чи варто відремонтувати свою коробку чи краще купити Б\У?? доречі в мене стоїть CHA 02122
    А якщо брати б/у тоді яку? підскажіть мені ато я щось вагаюся...

8. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    попалася мені два тижні назад магнітолка VW GAMMA III з неробочою підсвіткою, і самим касетним приводом, тай звук якийсь тихий ніж в VW ALPHA II що закинув мені WANTED. Хотя рахуючи що в Гамми 4х20 а в альфи 2х20, ну це я думаю пізніше якось вирішиться коли вернуся з командіровочки. Іншими словами трішки я себе заморочив установкою ЮСБ в Гамму, пошукавши в інтернеті так і нічого і незрозумів в цьому як і що до куди паяти. з форому ТЮНИНГЛЬВІВ найшов чоловічка який згодився мені допомогти. от сьогодні нарешті я його і включив))) іграє непогано, но зі звуком так і не розібралися чому він такий тихий(
    іншими словами тепер в мене оригінальна магнітолка і з виходом на ЮСБ і мікросд, ну і як завжди фото)
    2015-04-30 15.43.02.jpg 2015-05-06 17.03.57.jpg 2015-05-06 17.04.00.jpg 2015-05-06 17.04.11.jpg 2015-05-06 17.04.19.jpg 2015-05-06 17.04.22.jpg 2015-05-06 17.04.42.jpg 2015-05-06 17.04.47.jpg

• Подобається Подобається x 3
  9. waha lan

waha lan Active Member

volkswagen passat
    і скільки вийшло по ціні(робота+запчастини) якщо не секрет.

10. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Модулятор + 150грн запчастини і все таке. ( шнур аук. Діоди.) Все інше було

11. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    і так настав час заміни коробки. В мене зараз стоїть дизельна коробочка CHA, хотілося поставити щось краще і поприємніше, так як моя коробка для їзди була дуже туповата як на 1.8літри, стоїть двигун RP яку коробку порадите? ато я в таблицях взагалі не шарю. тільки те що знайшов в інтернеті.
    ASD — самые быстрые с 02А разгон до 217км при двигателе ABS
    CGY — тот же двиг но макс 170км.

https://drive.google.com/file/d/0B5ySlrLv4bnHTmN5Z1hoLVpjaUU/view
    https://drive.google.com/file/d/0B5ySlrLv4bnHWDQ0ZHlHSVFvVUk/view

12. vovik07

vovik07 Active Member

Passat B3
    В тебе коробка більш швидкісна , але занадто важка для РП двигуна. Тобто РП заслабий щоб крутити таку коробку. В мене РП і коробка здається рідна . Можу подивитися яка саме стоїть...

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тут все просто. Шукаєш передаточні числа коробки яка стоїть і ту яку хочеш ставити. Заганяєш їх в калькулятор КПП і бачиш +\- картину яку отримаєш в результаті по швидкостях і обертах.

14. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Який калькулятор?
    В мене ще тиждень щоб вирішити яку модифікацію коробки ставити. Ато мені 1числа їхати далеко. Неохота десь там застряти(

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

15. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Ну 175 вона розкрутила. Але що ти маєш наувазі заважка. Рп 90коней. А моя коробка кажись на 1.6 дизель ставилась

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

16. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Це через те що дизельна і 5та передача довга. А зазвичай 1.8 в районі 160-170 їде.

Ну ти визначся які є варіанти коробки. Знайди на неї передаточні числа і підставити в калькулятор. Наприклад цей http://www.kartuning.ru/gearbox-calculator
    І будеш бачити яку швидкість і шо ти отримаєш. Або став ту коробку яка має бути на RP. В ельзі така інфа має бути.

17. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    ось таке ще найшов 2LXPZx8UVUA.jpg

18. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Постав будь-яку коробку з ГП 3,6-3,9 вже буде щастя.
    Ну от наприклад як себе поведе твоя машина з коробкою в першій колонці.
    Буде розкручуватись значно швидше і динамічніше. Страждає максималка. Ну само собою.

19. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    AYH i AGC задумався... по суті так нічого питання чи мій двигун нормально зможе їх витягувати)

20. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Зможе нормально. Легше буде розкручуватись значно ніж з твоєю коробкою зараз. АУН популярна коробка здається.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)