Я їжджу на газу і нормально тяне , щодо обертів не можу сказати таха нема. З першої фактично рушаю і зразу на другу, на четверту десь при 60 , пята 80-90. В мене передачі переключаються легше ніж в тестя але в нього чіткіше , внього стоїть груз на механізмі.
то це ти якы коробки розрахував? як приъду буду мати можливысть провырити одну коробку, стоъть на пассаты б4 двигун ABS, а от номера коробки ще незнаю, доречі якщо не помиляюся ABS i RP мають по 90 кобиляток і там стоять моноінжектори, яка тоді між ними може бути різниця?
Так ! кпп1 та шо в мене AGC , получається більш швидкісна , кпп2 та шо в мого тестя CEW . АБС має трохи більший крутний момент (145Нм /2500об АБС , 142Нм/3000 РП) та більш оборотистий(90 коней при 5500 АБС а РП 90 коней при 5250) і там стоїть Моно-мотроник а в РП Моно - джетронік.
CGX схожа до CEW . Можеш подумати. Незнаю щодо ПФ , буквар видає що на Рп ставилися AYH i CEW. правда з 1990 року а от що до 90-го. В мене стоїть AGC не жаліюся.
2100грн (орієнтовно) + якшо не сподобається зможеш повернути) але краще подзвони і все узгодим по телефоні) 096-9ч-51-5чч
Андрій , а як в тебе стоїть дизельна коробка ? Там ж здається первічний вал довший тобто з посадочним на підшипник , який стоїть в колінвалі. Чи ні ? В мене первічний короткий .
Я взагалі не вкурсі як стоїть. Я подивився на номер пише що CHA. Прочитав по фомумам і всяких ссилках пише що це дизеляки.
І так була куплена коробка в Яворові. Грот великий но до тебе діла немають... ходи гуляй... крути... все що забажаєш... пальцем тикнеш продадуть... а тепер попорядку... Купив коробку 5-ти ступка AGC стан непоганий як на вигляд, взяв ще грузик і болт... може щось краще буде (хотя на халяву і так підійде) була ще коробка AYH але була вся в маслі( тепер по ділу. Завтра буду її ставити, но потрібло відреагулювати кулісу, в кого є ось та пластинка яка вдівається на шток ручки передач? потрібно на 1 день. ? надіюся що заміна коробки мені ніяких сюрпризів не приготує...
доречі з поганого... незнаю чому... но коли їздив цього небуло, і цікаво чи це через коробку... їхав сьогодні в Яворів, ІІІ передача все добре, гудить ну і грець з ним, переключився я на IV передачу гулу немає швидкість 85-100км. но машиною водить вліво і в право, включаю V все добре, навіть відпускаєш руль все рівно і нікуди не веде, а при четвертій водить і відчуття що при назрузці ти її ведеш...
Регулювання куліси до коробки нічого не має. Став коробку, а там побачиш. Подивися на стан півосей коли знімати будеш коробку. Може там якась біда.