На тобі ссилочку http://avtoto.com.ua/?utm_source=letter1905&utm_medium=email&utm_campaign=filtrmaslo те про що ми вчора говорили, я там брав собі з/ч по ходовій.
всім привіт, як і писав раніше, що було куплено коробку і хочу її поставити. Ну от поставив я її, мучався з 10 ранку до 17 години, но все таки все зробив, їде добре і нічого не гудить... а от з передачами і колісою вийшов трабл.(( на моїй коробці куліса кріпилася на три болти, і коробка мала свію лапку переключання передач, а ось ту що я купив лапка трішки інша, і кріпленя тросу куліси на 2 болти, і я ніяк неможу включити 1 і 2 передачу, виходить її включити тільки коли нажимаєш на ручку КПП (як включаєш задній хід) і вставляти першу передачу між положенням задньої і першої передачі, так само і з другою... що можете порадити на рахунок цього?
в мене стояла ось такий ричаг на КПП а поставив коробку тепер з таким переключателем от цікаво їх можна поміняти місцями і вони будуть працювати чи ні?
Не думаю шо це проблема. Вшарити не можу)) На старій там пластикова кліпса, а тут на болті. ракурс не понятний шо не так. Всьо має підходити)
та от я і думаю чи вона би підійшла... просто стару треба відмити... в мене там не имасло а якакась зюзя іржава... один страх(
В мене без пластмасової кліпси , все нормально включається , ну майже , деколи перша вийо... Не спіши переставляти може відрегулюється ?!
незнаю... я відчуваю що прийдеться міняки кулісу.... хотя фіг його знає... може і настрою... взагалі то було би добре заїхати до Олега М. но мої можливості цього місяця закінчилися(
Попробуй підтянути той болт зтросом більше до переду. Взагалі там є два отвори вони повинні стояти рівно . Просунь через ті отвори свердло відповідного діаметра . В такому положенні ручка кпп повинна стояти по середині...
завтра тим і буду займатися... все стояло рівно... таке відчуття що потрібно трішки зішліфувати там де регулюючий болт
нарешті вчора виставив кулісу) прийшлося посадочне місце троса трішки пропиляти, приблизно 0.1-0.2см, тепер передачі заходять плавно... ну і тепер в мене появився грузик для "аля" лекшого переключання передач
ну сильно оцінити невдалося, перша коротка, з буксу йде, а так то тросик спідометра вмер, точніше при провірці вчора, виявилось що погано вставив його, і провірити невдалося, завтра страхівочку заберу, ну і машинку провірю... а так то задоволений, шуму немає,
прийшов час до заміни подушки двигуна передньої, і передніх стойок,народ в кого був пассат чи є порадьте які стойочки поставити, і що краще з подушки двигуна, б.у чи якийсь замінник, ато про провірці КПП її порвало, хотя я і так знав що вона довго не проживе, но думав що хоть до кінця того місяця витримає... і ще одне)) де у Львові добре брати запчастини... ато деякі запчастини на екзісті по розцінках зашкалюють, а на базарі тіж самі в 2 рази дешевше)