PASSATtik B3

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем hooliganlviv, 12 січ 2014.

1. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    А може бути що моторчик вмер, тому і був відключений. Ще з проводкою може бути не добре, варто продзвонити.

2. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    шукаю лямду зонт і людину яка могла би трошки допомогти розібратися що за двигун, ато вже паро сервісів обїздив, деякі кажуть що трамблер повинен бути інший, інші кажуть що він нормальний, мозгами можна поїхати, хоть і сам механік но в двигунах шарю лише по жигулях(

3. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    береш сайт exist.ua. Реєструєшся там і в elcats також. І починаєш вивчати каталог запчастин. Там і картинки є і букви моторів. +поскачуй все що є до B3 з http://vwts.ru/vw_passat3_35i.html

4. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    а от який в мене двигун я незнаю. знаю що 1.8, шукав букви то незнайшов... є плоскості на ньому а цифер і букв немає

5. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Номер бензинового двигуна має бути на блоці двигуна, під другою свічкою, якщо рахувати справа. У дизельного, може бути ще на кріплені масляного фільтра(генератора).

Останнє редагування: 23 січ 2014
  6. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    Ооо
    ... завтра подивлюся зранку. надіюся що знайду. так я її шукав над другою і третьою свідчкою і ненайшов. якщо номер нище. то надіюся найду. сподіваюся
    Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

7. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    ну що. сьогоднішній висновок. вчора загнав машинку. нічого толком несказали. все говорять що діагностичної фішки ннмає. і нічого толком зробити не можуть. вчора після сервісу додому доїхав. но це була остання їзда. сів акумулятор. генератор перестав подавати заряд. хотя на СТО перевірялося.
    сигналку поставив. но так і не перевірив. батарейка то мертва. добрався до багажника. ліва частина міняна (крило задне) по проводці під капотом жах. провода засохла. перегин і ломається. появляється бажання не заморочуватись. і чекати квітня щоб пригнати донора. но пассат б4 двигун і салон з проводкою просто перекинути.

8. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    в чому може бути проблема

в чому може бути проблема?
    сьогодні поставив сигналізацію, все працювала на приборці, крім спідометра, проїхав 10км впав на ноль датчик бензини, в чому може бути проблема, через штекер чи поплавок в бензобаці?

9. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    скоріш всього, що злетіла фішка контактна від поплавка.
    (Якщо там, як в гольфа, то дивись в багажнику під ковриками має бути лючок, а під тим лючком поплавок на який одіта контактна фішка)

10. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    то мены треба буде розбирати бензобак? точныше лючок ы витягувати це все?

11. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Якщо в тебе так як в Г2, то:
    - знімаєш в багажнику коврики;
    - є лючок, прикручений 3-ма самонарізакими - відкручуєш їх;
    - видно паливний провід що йде до заборника (на ньому й поплавок) пального з баку та фішку 2-х контактну, котра подає напругу на сам поплавок. Саме цю 2-х контактну фішку провір.

П/С/ так в мене в дизельному Гольф2, можливо в тебе так само, але як би там не було, то поплавок всеодно в баці є і на нього якось подається напруга, а відповідно і контактна фішка є.

12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
  13. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    выдчиняв там все, пробував, розыбрав ы знову зыбрав. результату ныякого (
    я про фішки, може бути якись предохранітель? чи сам поплавок відллетів?

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    поміряй тестером опір датчика.

15. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    я з електрикою не ахті( буду просити когось, якщо ні буду витягувати бензо насос... булоб добре щей знайти його рідний поплавок, або цей загну, буде видно(

16. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    клубчани. потрібна допомога. з моїм розходом 15літрів треба щось робити. ато вже стягую. сьогодні їду на зелену на шрот за трамблером. но там сказали якщо в мене стоїть трамб без вакумного випередження то невідомо чи той підійде. а моноінжектор стоїть з виходом на вакумник. незнаю що робити. модель двигуна досі невідомий. невидно букв і цифрів на блоці. хто шарить відгукніться...

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Трамблер тре брати такий, який підходить до пари інжектор/ЕБУ. Номер двигуна переважно заржавілий чи засраний маслом - нульовку в руки і полірувати площадку...

18. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    ну що отчот про бак, провірені контакти, з ними все гуд, пробували з лючка ти звітам контакт подається, висновок, відвалився поплавок в баці завтра буду розбирати, можливо і найду рідний його поплавок який там раніше відвалився)
    дістав собі ковролін зарезинений, як коврик на багажник буде айс на деякий час, ато та фанера мене вже бісить. в лютому поїду до моториста на В.Великого може він щось скаже. ато трамблер знайшов, а його паро видів.. треба буде подивитися і підібрати,

19. hooliganlviv

hooliganlviv Місцевий

passat b3
    сьогодні надоїло їздити з хрепящими колонками. хочу купити колонки на панель. 10-ки завеликі. підскажіть який розмір сідає на рідні місця.

20. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Тут десь була тема про продаж колонок "оригінальних" чи то заміну оригінальних - пошук в руки.
    І наскільки я пригадую то там мова йшла про 8.5 чи то про 8

Останнє редагування: 31 січ 2014

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)