Ну так ? Я в нього брав всі запчасті на зад. колодки стойки , підшипники і тд. радіатор теж в нього брав. Запчастини для передка брав на галицькому перехресті в Олега в куті. Юра перший з клубу з ким я знайомий особисто...
і так іграшки на сьогоднішній день... 1) постройка гаражів (нарешті розпочав) 2) колекція ваг магнітол і звичайно ніштяк який я думав що не знайду і не куплю... 1) Alpha 2 2) beta 3 3) Gamma 3 USB 4) Gamma 3 Original 5) Gamma 3 CD ну і як завжди фоточки фоткав як завжди з телефону, а от бету забув вдома( прикупив сьогодні ще стелопідйомник задній, ато щось він в мене нехотів працювати(
потрібні замки,всі до В-3 седан Запалювання,дверні передні з ручками та на багажникю повний комплект під один ключ. І якщо можна мультилок. якщо він міняеться
питання на засипку... в пассатах б3 передні стойкі суцільні чи розбірні? ато я питався про стойки а мені таке питання задали. так от може в когось є сам корпус їх на продаж... і які плюси їхні і мінуси?
мені здається, що можуть бути такі і такі. ++++ розбірних, міняєш тільки саму стойку, яка яде в той корпус ------ той корпус ржавіє, і треба новий купувати.
це питання чи ствердження? ато я щось загорывся тими розбырними стойками... як на мене дешевше вийде по ходовій...