в мене знайомий якось їх відновляв завуком, хотя мені це мало віриться, краще купити нові) в мене колонки є, непогані, но це овали, і їх чипляти я незнаю деscratch_one-s_head:
в мене зараз там 10 стоять розклеені, ставляються туди струдом, і кришки ледве закриваються, думаю що 8-9 там добре сілаб) тепер по ділу, нарешті появився час для бензонасоса і поплавка, заліз туди, насос чистенький, поплавок кріплення є (металева від Ауді 100) а вот самого поплавка шляк трафив( хочу звернутися, можу зробити собі поплавок, но по фотках його розміри і згини невгадаю, (а купити його самого неможливо) хотів би якось його побачити і виміряти.
сьогодні така штука вийшла( сів в машину, прогрівся, включати передачу, а вона ніяк( а виявилося, що тормозна рідина зникла з розширітельного бачка, обдивившись повністю патрубки, ніде не тече( які ще можуть бути причини підтікання рідини?
ЛЮДИ! дайте хтось хорошого моноінжекторщика... ато вже набридло( ніяк наїстися не може( обороти скачуть( :wacko1:
hooliganlviv, на Перфецького є автобазар. На території базару є точка - ремон\діагностика інжекторів, працює там 2 Олега 0679325049. Рекомендую, бо перевіриав на своєму гольфі! Швидко і якісно встановили причину поломки - безбожно стрибали оберти + неправильно підключені дроти + поламана лямбда і т.д. Дуже толкові хлопці!
hooliganlviv, по цінах не зорієнтую - було 100грн десь діагностика і мін ремонт. Я був там років 2 тому назад
ну що... сьогоднішні події!!! злили в мене бензин( літрів приблизно 30( завестися неможу( так що новий пошук. кришки бензобаку з ключом((( хто має...
поыдеъ машинка малаб завестися, типання якы можуть бути причини? іскру не провіряв, так як був сам( може насос якось виключатись, якщо поплавок на мінімумі?
Я що не розумію, в машині нема діагностичного розєму, а лампочка є? Ця лампочка засвічується ЕБУ, коли той не може достукатись до одного чи двох важливих датчиків двигуна, наприклад давача обертання колінвалу, а давача тиску масла, ДПДЗ, ДТОР.
вот іменно лампочка є а фішки немає( тимпаче на одній заглушті булим три дирочки, як я розумію це була лампочка ісправності всіх деталей... вот( тільки но завів, но машина таке як буто працює нормально, потім хоп і троїть, глушеться майже, хлоп знову нормально працює( лампочка більше не загорялася. вже сам мозгами їду( в суботу їхати як на турку( а машина тупить:ireful:
Імхо, з траблером у тебе проблема. Скоріш за все дроти, хоча не тільки, раз лампочка засвітилася, скоріш за все датчик колінвала теж глючить. Так що успіхів з трамблером.
а трамблер з вакумним ускорітелем може стояти на моно інжекторі? чи то тільки на карбюраторних двигунах?
Умене був з вакуумом. тобто на інжекторі був вакуумний патрубок, який повинен йти на трамблер, і... він був заглушений Тобто сам трамблер обходився без вакууму.
от і в мене так же... но трамблер без вакумника, а моник з віходом на вакум має. і заглушений... но коливання в оборотах є...
Думаю, що вакуум тут ні до чого. Якщо вприск то інжектор, якщо запалювання то трамблер, у всіх інших випадках дтор, чи тиск масла. Якщо інжектор, то: Якщо плавання обертів не плавні а ривками і великими(+\- 100), аж до того що ось ось заглохне то дпдз. Бензи жре дохрена. Якщо плавні і невеликі (+\- 30) то ДХ, або підсос повітря невеликий. Якщо зростають оберти помалу і не падають, то давач температури повітря, або тре замінити фільтр повітря. У всіх випадках вище підрозумівається що система запалювання працює відмінно.
що означаэ ДПДЗ і ДТОР? (ато я ненайшов розшифровки) оберти коливаються, но наскільки незнаю, так як в мене стоїть приборка з годиником(