сьогодні заново поставив сигналізацію так як блок сигналки почав глючити, ніяк неможу зрозуміти чому в мене погано працює сцеплення, при прокачці нормально, через два три дні сцеплення немає, потрібно ще раз прокачувати, рідина "Дот4" зникає з бачка. в чому може бути причина, і усунення її якщо хтось знає
Проблема може бути з тормозами, в бачку забірник на зчеплення стоїть вище від тормозного, тому зразу зникає зчеплення.
але як. коли ще повний бачок, то сцеплення всеодно пропадаэ потихенько, при нажиманні сцеплення починає нище і нище хапати, а потім взагалі пропадає, от сьогодні ще не прокачував, завтра напевно прийдеться прокачати
підскажіть будь ласка, вчора рішив трошки доробити машину, дойшов до зникнення рідини в бачку, при заведеній машині коли нажимаєш но тормоза зявляються великі обороти, з виходу з вакууму зі шланку який йде на колектор (якщо не помиляюся) вже трошки тече рідина, я так розумію вакууму триндець, підскажуть де краще його взяти? і яка приблизна ціна,
один в машині качає підаль4-6 раз і тримає на вижитому, а я штуцер відкручую, спускаю рідину, чи є там повітря, і так 3-5 раз, тоді сцеплення хороше но це максимум на два дні
Напевно для плавнішого і чіткішого переключення передач. Взяв собі схожу по функціоналу противагу на гольфа, річ не обов'язкова, але приємніше переключаються передачі. Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
доброго дня всім! зняв сьогодні вакуум тормозів і головний циліндрик сцеплення, ох намучався поки знайшов як його зняти, так як з підкапота його відкрутити неможливо тільки з салону, вакуум піддуває повітря, при заведеній машині були підняті обороти, коли нажимаєш на тормож обороти ще збільшуються, при зняті трубки і заглушити обороти спокійні і двигун працює рівномірно, тепер треба його знайти на шроті, з циліндриком сцеплення нажимається славно, але щось в ньому неподобається, резиночка чучуть мокра, сцеплення кожного разу пропадає, думаю коли розберу то все буде яксно, якщо є якісь пропозиції як провірити головний циліндрик сцеплення, пишіть попробую.. на рах. тормозного циліндрика, працює славно, сухий, підтікань немає. рідину випускає з каналів добре. так що його міняти непотребується.
ТЕМПЕРАТУРНЫЙ ДАТЧИК СИСТЕМЫ ВПРЫСКА народ, при зняты того датчика машина обороти хорошы має, і нормально їде при надягані її знову, обороти підвишені, порадьте, він може заклинути і за що він відповідає, якщо можна його номер, і наступний датчик червоний (зразу коло нього) він взагалі невідповідає, що то за датчик
треба тестером міряти опір та температуру при нагріванні датчика. і порівнювати їх з табличними даними (шукати в книжках або інтернеті). але треба знати номер щоб перевірити відповідність датчика і двигуна
Спочатку, і детальніше, будь-ласка. Де той датчик ти знайшов, і одразу попутне питання, ЯК ти його відключив?
ФОТО З КНИЖКИ (так як неможу скинути фото з телефону) датчик якій обведений червоним це 13 - термовы- ключатель подогревателя поступающего воздуха датчик якій обведений зеленим це 12 - температурный датчик системы впрыска (голубого цвета); і датчик який обведений жовтим, я уяви незмаю... це я в книжці прочитав їхні назви, сьогодні поміняв робочий циліндрик, порадили подивитися на датчики, може якісь непрацюють, коли відєднав фішку від датчика який обведений на малюнку зеленим,то обороти впали до 700-800 їзда також нормальна, но почав маячити чек, при відєднанні датчика який обведений червоним, то змін небуло ніяких, подивився що контакти заокиснелись, рішив трошки їх підтерти, коли почав, відвалився один контакт, датчик заржавів і розвалився (датчик червоного кольору) а третій відїднав також ніяких змін колір кажись чорний, но чек вибило, розкажіть за що ті датчики відповідають, і як вони точно називаються так як я неможу знайти артикул їхній, а знімати їх якось в темряві( тимпаче пробував придивитись на червоний датчик, номера незамітив ніякого
Щось якість фотки не дуже, і по ній ніц не видно, але можна розібрати трамблер на задньому плані і свічку без проводів на передньому, звідси... це вигляд двигуна спереду, і показаний трійник системи охолодження двигуна І датчики на тому трійнику це обидва ДТОР, один на мозги інший на приборку, третій... не знаю - тре ритись в документації. А от "температурный датчик системы впрыска" стоїть в самій системі вприску, тобто в інжекторі. І "термовы- ключатель подогревателя поступающего воздуха" теж там же але в так званій "черепасі", хоча може і стояти в повітропроводі - біс його знає які варіації були на Б3.