Знімаєш фішку з того шо на фланці? Білого? Ну то йому тгайки прийшли. Це звичайний ДТОР, можливо це і описали його як "температурный датчик системы впрыска". Коли фішку знімаєш мозги стають в аварійний режим +80градусів і їде добре на гарячу. Скоріше за все шо він труп. Міряй опір на ньому.
ні не міряв, на даний момент немає чим, думаю сьогодні зніму синій і червоний датчики, може знайду і якісь цифри, а розхід може бути підвищений через датчик?
Звичайно що витрата збільшується якщо зломаний ДТОР. Це практично перще що потрібно перевіряти при збільшенні витрати.
якщо дивитися по кольору, то вони всі одинакового опору? чи можуть мати різний опір? і як його знімати? є защолка на ньому, його знімаю, і просто витягувати? трошки боюсь щоб його там не зламати
Так, опір відрізняэться. Подивися в ельзі або автодаті параметри опору. Зараз не маю змоги. Знімаэться не дуже легко, мабуть закис. Рухай його і тягни. Sent from my Motorola Atrix HD
щось я в автодті найшов но програму яку треба купити, а ельзу ненаходить( хто має змогу скажіть мені опір синього і червоного датчику, завтра хочу провірити. і доречи провіряти як їх потрібно????
То звичайні терморезистор в гідроізоляційному корпусі, тому... чіпляєшся омметром і кидаєш у воду де вже плаває термометр, потрохи доводиш до кипіння, і попутно записуєш температуру і покази омметра. Потім вже ці покази звіряєш з таблицями...
VW Alpha CC 7.646.234.060 3B0 035 156 магнытола ця на двы чи чотири колонки? ато хочуть мені такий девайс дати
всім привіт! хочу зробити, щоб в мене від одного ключа відкривалися двері, багажник і заводилась машина, порадьте є якийсь комплект таких замків новий чи краще щукати на розборках?
Підігнати всі замки під ключ яким заводиться машина, але треба зняти ручки і замок багажніка. Можу підігнати все під один ключ.
Шукаю ручку ліву водійську пассат б3 (з адекватною ціною) можливо купівлі поломаної ручки но з серцевиною і з вусіками Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Ні не треба, піджену ваші замки під ключ від запалювання. Можу підігнати любу лічинку під любий ключ.
порадьте якиї фірми трос спідометра краще купити, чи краще брати на шроті? ато після двух розбирань приборки спідометр непрацює(