поміняв приборку з тахометром, працює все крім датчика палива, сьогодні поміняв поплавок в бензобаці, всеоно непрацює( а коли підключаєш стару приборку то показує посередині між червоною і половиною бака, взагалі можна якось зробити той датчик? ато я десь читав що взаді є якісь регулятор, який накручує пружинку, що порадите, є хтось хто з тим стикався? не люблю коли щось непоказує :ireful:
Чуваааак, ну поки ти крапок не почнеш ставити і писати простими роздільними реченнями я навіть відмовляюся щось підказувати. Ну мені просто смішно вже. Або кома або знак запитання. ))
клубчани піДсКажіть будь ласка. нервують мене карти дверей від Б3, так як там непоставиш колонок і виглядають убого. хочу поставити собі карти від Б4, но незнаю як їх ставити, що буде їм заважати і що потрібно переробляти, піДКажіть хто собі ставив їх на пассатик. наперед вдячний
Ні це фотка з нету, в мене є самі частини куда динамік прикручуеться, чорні в ідеальному стані от їх і можна придбати
а тут вже як вийде, ато уявлення навіть немає як ці кішеньки на стандартні місця ставити, тай від ціни все залежить
нарешті розібрав панель приборів. як вияснилось стрілка бака вискочила з пазла. а коли підєднав як мало бути, то вона просто здуріла. При запалені датчик показує повний бак :ireful:
питання зняте виявилося що насос вискочив з посадочного місця в баку і ліг на поплавок. Чомусь це вже втретій раз стається, як непробував його туди вкрутити всеодно злітає, при тому що коли його закручуєш то тримається добре а проїхавши трохи часу злітає. зате датчик вже працює, залишається но провірити його точність показання:dance2:
Хотів тобі варіант з насосом в баці запропонувати, але ти збив з толку тим що всі туди як по свячену воду лазите, а насос на місце толком поставити не можете. С мабільнава дєвайса