Перетин кордону

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Romko, 21 гру 2007.

1. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    Відповідь: Перетин кордону

я не спеціаліст але здається мова йде про саме форми фар типу якщо ти собі поставиш фари від ваз 2107 чи від комбайна, які будуть виперати на пів метра перед машиною, а в тебе навіть не замітно шо то не рідні.

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

В мене теж стоять весем, зачотно світять, вони є прямими аналогами серійних фар, які ставилися на сірків під бампер як опція, в мене навіть під них були заводські кріплення. На гольфи, певно теж такі ставили, так що я не думаю, що це проблема. [​IMG]

3. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

Хоч і не дюж впевнений, але думаю, що у цьому пукті йдеться про колгоспні речі - типу фар на даху і т.п. врізаних в решітку і світящих хйз куда...
    Ну бо як - прикордонник буде розбирати машину та роскручувати фару і дивитися марку виробника, а потім по супер-пупер каталогу перевіряти відповідність встановлених заводом-виробником нормам ??
    Та той італійський страйк що був (хйз чи є) - то буде просто сємєчкі тоді )))
    Буде як в тому анігдоті про другу світову ))

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

???:)

5. jaszczur

jaszczur Active Member

mk3 tdi 1z DIESEL POWER ;)

tu nie chodzi o lampy przyjaciele a o np podświetlenie neonowe w progach,diody na spryskiwaczach szyb,światła postojowe tez nie mogą być innego koloru,podświetlenie tablicy rejestracyjnej(ja z tyłu miałem niebieskie i kosztowało mnie to mandat w wysokosci 50 zł

6. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Jaszczur підтвердив здогадки - не йдеться про додаткове світло, яке допомагає безпеці рухі а виключно про різні неонові підсвітки порогів, сині діодні пісялки, зміну кольору габариток чи підсвітки номерів. За це клепають по 50 злотих.

P.S. Думаю, правильно роблять :)

7. jaszczur

jaszczur Active Member

dobrze,dzięki ci ;)

8. profesor2707

profesor2707 Active Member

Skoda Octavia Combi 1.8Turbo 4x4 150 коників.
    Клубна карта:
    000017

Хочу собі поставити ксенони, але чув що за них за кордоном великий штраф. Ксенони дозволено тільки ті, що йдуть в штатній комплектації.
    jaszczur що скажеш ?

9. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

ото правильно, в нас би ще за таке клепали, хочаб по 10гр.

10. jaszczur

jaszczur Active Member

nie chodzi mi o to chodzi o takie podświetlenie
    o to mi chodziło nie można używac w czasie jazdy
    http://volkswagen.lviv.ua/forum/attachment.php?attachmentid=194&d=1175429902
    nie zrozumieliśmy sie panowie ;-)

11. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Tak, ale facet pyta sie czy wolno uzywac ksenon jak swiatla glowne w samohodah, ktore sa produkowane z halogenem?

12. jaszczur

jaszczur Active Member

łejak
    tak jak pisałem chodzi o inne bajerki a to mozna

13. novak

novak Початківець

VW T4 1.9/92

Панове! нашо ті фари як я візи ще немаю. може хто знає коли вже можна буде відкрити ту візу. буду дуже вдячний.

щодо фар, бачив як їхав якийсь форд з лаветою. в нього були туманки, на криші дві, всього 6 фар спереді. на границі поляк хіба перевірив чи світять, сказав лампочки позакручувати, і той поїхав. і світлячки різні мають, сині-червоні діоди.

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

можна хоч сьогодні, але то не тема цієї гілки.

15. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
  16. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Бачу - темка підупала. Дай, думаю, шось нашкрябаю.
    Так от, чисто для інфи.
    Їду я з цілою своєю родиною якось-то через кордон. Ну, поїхали ми по те, що люди через пішохідний кордон носять, і потім відсилають на другий кінець України...
    Заїжджаю на польський кордон, а дамочка з вікна каже мені:
    - Дуже перепрошую, але мусите отутечки на ямку заїхати...
    У мене фсьо впало... Мого хлопця - і на яму!
    За дві секунди пів житє перелЕтіло перед очима! Уявила собі, як його, бідного, розкурочують, виривають йому всілякі там пластмаски, дроти, викручують металевий піддон... Словами не передати, що я пережила!
    А вона розраджує, мовляв, нині хлопці ніжні там чергують, то нічого поганого не зроблять. Ага! Не зроблять! Вам тіки повір!
    Одним словом, на швидкості 2 км\год. засуваюся на яму з величезною надією, що весь мій, тобто, мого хлопця вигляд переконає їх відмовитися від кривавого задуму...
    Ні! Не відмовилися! Гади!
    Усіх моїх пасажирів попросили до кімнати відпочинку, і мені каже туди йти! Ну, тут я йому й видала повний набір юридичних положень... Той митник зрозумів, що настрій у мене - "Я звідси не поїду - кохання не залишу!", плюнув і почав свою страшну справу!
    І туди зазирне, і той бардачок відкриє, і той килимок підніме... А я завмерла, і все чекаю, коли ж він, гад, пустить в хід свою страшну довжелезну машину для катування - 50-сантиметрову викрутку!
    Аж врешті каже, що відкриє ось ту-во-во пластмаску, що збоку на торпеді - від дверей. А мені м.. на нуль стала!
    Кажу - якщо мусиш - мордуй! Але будеш дуже розчарований... Він подумав... і відмовився від того терористичного акту. Сказав, що й так би зробив це дуже обережно - як гінеколог... І це був його прокол! Бо в мене напоготові були розмови і про гінеколога, і про проктолога... - тільки б він більше ніде не ліз! Потім сам був нерадий, що зачіпив...

Пізніше в іншого польського прикордонника питала "по секрету" в чому справа і хто міг зробити наводку. І чи це тому, що я так часто їжджу через кордон і ніколи не вожу навіть "норми"? Але він віджартувався, мовляв, у них стоїть програмка в компі, яка бавиться в спортлото, і сама вибирає, яке авто заганяти на яму. І що навіть одного разу та програмка ввела в шок їхнього ж митника, бо той приїхав на роботу, а програмка сказала, що він мусить заїхати на яму для догляду. І нічо - їхав.
    Одним словом, мораль байки - їздячи через кордон, будьте готові до непланового огляду в проктолога.

• Подобається Подобається x 2
  17. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    У мене теж була така сама ситуація, був злий і хотів шось їм казати, але мене попустило після того як побачив, як переді мною в тій черзі стояв справжній поляк на досить новенькому ровері(машина така англійська) і якого так само шмонали. Фактично нічого не розкручували, але і під машиною дивилися і в бардачок, одним словом всюди де можна. Ті пси казали, шо то не їхня вина, а якась програма сказала, шо машину тре на яму.

18. caddydriver96

caddydriver96 Новачок

VW Caddy 1.9 TDI 2006
    Добрий день форумчани. Цікавить питання чи можна на переобладненому під паспжир Кедді їхати в ЄС? Чув, що європейські поліцаї перевіряють такі авта на він код і якщо по віну не пасажир, то кофісковують. Хто в курсі?

19. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    не чув за конфіскацію, а за ремні безпеки пасажирів то так(виграють по саме не балуй):pardon:

20. caddydriver96

caddydriver96 Новачок

VW Caddy 1.9 TDI 2006
    дякую за відповідь. тобто, якщо будуть нормальні ремні безпеки для пасанджерів, то проблем нема?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)