Перехрестя Городоцька-Кульпарківська

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем holubets, 14 вер 2012.

1. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    2 KIT
    Цілком тебе розумію, бо сам 2 роки від'їздив на Запорожці коли був студентом, теж надивився купу придурків. Один вирішив зі мною поганятися на шістьорці, бо він з дівчиною їхав, хотів попантуватися, але коли я його на світлофорі "зробив", то по морді було видно, шо він не знає де подітися )))
    З приводу того шоб виїхати на пів години швидше, то це ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО
    Бо як показує практика і часу більше на дорогу і заторів менше.

Але з тою культурою водіння треба щось робити, бо недавно був свідком (добре що не учасником) однієї ситуації на тій же Городоцькій.
    На перехресті біля церкви Анни, як завжди,утворився затор. В центр стоять дві полоси. Перехрестя забите і мало хто старається пропхатися вперед, усі стоять.
    Тут бачу в ліве зеркало, як по зустрічній в центр несеться маршрутчик. За ним ще один. Оскільки я стою в районі зупинки, то другий маршрутчик довго не думаючи стає в третій полосі, навпроти мого переднього бампера і починає висаджувати людей, а я в той момент рушаю, бо спереді вже машини почали рухатися. Я звісно зупинився, але якщо б я не зреагував, а мені під колеса з буса випала людина чи дитина, то взагалі капець.
    От кого треба штрафувати в першу чергу це маршрутчиків і таксистів, а тоді вже всіх решту.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)