Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Так, я тоже його бачив! До речі, як він угледів наклейку клубу на маєму гольфі - то зупинився на троха - на жаль я не мав змоги підійти до нього, а потім поїхав.
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Значить це якийсь інший, я його часто бачу в районі Зеленої!!!
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Один червоний корадо, раз приїжджав на зїзд, а потім казали шо він його розбив!
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд А хтось має знайомих в ДАІ щоб "пробити" інфу по номерах? Якщо так, то червоне Коррадо знайдемо. На зїзді розкажу
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Та шо його шукати? Он Марк його телефон кажись записував
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Можемо оголосити конкурс: хто швидше залучить власника червоного Корада до VW клубу!!!:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Головне в цій справі не "спугнуть"!!!:twisted:
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд нда жаль мафинку. а шо сталось? він не розрахував траекторію тормозіння чи тормза відказали. чи то сталось біля переходу? я знаю там багато аварї було сам попав на тому місці в аварію
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Я тільки встиг в ній поседіти! Супер мафинка! але головно що всі живі а корок відремонтується і буде як новий!
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Мене зацікавив жовтий Коррадо. Його ще ніхто не купив? Якщо ні, то як з ним (власником) звязатись? Я б купив жовтого корка....
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Скинув тел в аську. Але в тебе вже є конкурент кажись
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд :-D Поки з Сибіру допхаєшся в Неньку-Україну - тополь вже буде по Львові чесати на жовтій Корі! :-D :-D
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Тачка забита, завдаток даний. Якщо все буде ок - наступного зїзду викликаю всі транспортні засоби які тіко є на драг! :grin: :grin: :grin:
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Наперед не вітають, але все ж приймай вітання!!!!!!!!! Тепер треба робити новий тоталізатор: Кора чорна vs Кори жовтої:-D :-D :-D :-D
Відповідь: Перший в історії Львова Corrado-з"їзд Не пісяй, поганяєм! Я Гольфіну знайомому отдаю, який зразу ж вступає в наш клуб! :grin: