Я технічно грамотна людина, і чудово уявляю конструкцію g cоuntry. Оk. Тема закрита. Дякую всім хто брав участь в дискусії !
Ну от чесне слово. Не ти перший таке пишеш. Пацани поділіться секретом де є такі у Львові дороги по яких не проїдеш ітак не дуже вже й низьким гольфом2... Гримати буде полюбе. Постав стойки рідні і пружини від гольфа. Як ти хочеш шоб тобі не гримало якшо в тебе стойка не працює, і всі удари ідуть в кузов??? Бо стойка розрахована на значно більшу масу, заледве не вдвічі більшу... Такиж колеса нормальні 13,14" які там були з заводу і буде тобі щастя. повторюся, але я просто реально вже собі таких доріг уявити не можу де неможливо не таким вже й низьким гольфом проїхати... А ше можеш звернутися до ZETa, він в нас спєц по пружинам від пасата)))
Почитав тему і як ходовик навіть вже незнав що писати(( Прислухайся до порад! я розумію пішло не мало грошей, але попробуй вернутися до стоку, а підвіску раллі - трофі я думаю через форум розпродаж.
Десь рік назад замінив верхні опори, поставив переварені з Г3, мій дилер автозапчастин займається всяким мілким "тюнингом", якщо цікаво зроблю фотки покищо в деталі не занурююсь, так от вони по своїй конструкції вищі десь на 5-7см(чаша пружини седить нижче). Перед тим за місяць чи за два замінив стійки(вкладиші), поставив нові гранати, міняв сайленти, то через пів року обрізав пружини бо: стійки частенько провалювалися в яму(працювали в витягнутому положенні), замінив вже два комплекти гранат(рвало пильники), і рвало сайленти(затягував на стоячій машині). Після підрізки пружин(один ничній виток) все прийшло в норму, вже пів року катаюсь(тьфу-тьфу-тьфу) все в нормі, лише сайленти треба замінити.
в мене передні стойки від паска б4 седана 1,6. пружини гольфівські. зад все рідне від гольфа + копита. машина веде себе норм. але мені в голову не приходило ставити всі пружини від пасіка і задні аморит від пасіка....
допис від dima1405 - - "Десь рік назад замінив верхні опори, поставив переварені з Г3, мій дилер автозапчастин займається всяким мілким "тюнингом", якщо цікаво зроблю фотки покищо в деталі не занурююсь, так от вони по своїй конструкції вищі десь на 5-7см(чаша пружини седить нижче). Перед тим за місяць чи за два замінив стійки(вкладиші), поставив нові гранати, міняв сайленти, то через пів року обрізав пружини бо: стійки частенько провалювалися в яму(працювали в витягнутому положенні), замінив вже два комплекти гранат(рвало пильники), і рвало сайленти(затягував на стоячій машині)." Колись дуже давно (приблизно 1983р) я старанно перемальовував з журналу "За рульом" креслення залізних косинок, якими я збирався підсилити жорсткість заднього моста на ВАЗ-2101, для того щоб він був такий як на ралійних авто. А потім, коли прочитавши статтю до кінця, взнав що спортсмени за одну гонку міняють по декілька пів-осей, різко перестав займатися дурницями. Так і в даному випадку слабою ланкою виступить кузов. Прийдеться приварювати підсилювачі в місцях упору пружини, а потім чомусь почнуть виникати тріщини на шклі, і перестануть закриватись двері, я вже мовчу про гранати і пильники. Краще зразу купити УАЗ, в ньому це все вже є, і двері також погано закриваються.