Ребята. Є дебіл Вася і дальтонік Петя. Ви сперечаєтесь кому з них 2х дати водійські права! Суть вловили? Вся вело-транспортна система у Льові зроблена через місце під назвою "Ж..А" Це так ж само як колись всі маршрутки поміняли.. ВСЕ ЧЕРЕЗ "ЖО..У" А це тому, що в міській раді - одні рагулі з села, які тільки про себе думають, себе сильно високо носять, а самі 2+2 додати не можуть.. Імен не назву, але живі приклади є в кишені. Назвіть мені хоч хтось хоч щось, що у Львові справді зроблено для людей, але по всім правилам логіки, потрібності і зручності ?! Хтось такий тут, б+Я, модний, не ходить по велодоріжках... Вулиця Городоцька, біля інституту МВС - тротуар 1,50 м, з нього зробили для велосипедистів 1 метр, а для прохожих - 50см... Це напевно робив той хто ніколи там не ходив, де в час пік, людей море і всі повинні тиснутись на 50ти сантиметрах ??! І це тільки єдин приклад! Як був у Львові - срав зазвичай на такі доріжки, на бідних велосипедистів і на будь-які правила, в т.ч. дорожнього руху... свідки є! ))
я взагалі думаю, що дехто із пішоходів, які ходять по велодоріжці навіть не підозрюють, що вони йдуть по велодоріжці )) а якщо розглядати вул.Січових стрільців в час-пік, то там в більшості пішоходи-студенти, яким завжди є про що поговорити, і вони займають чималу частину тротуару, іншим пішоходам треба розминатись з ними по велодоріжці ) + ментальність народу, взагалі на це багато факторів впливає ... ІМХО. Кожен повинен з себе почитати, а не обговорювати вчинки інших
народ є вихід. ставте собі на велосипед пневматичні гудки і пішоходи самі розбігатимуться типу такого http://vesh.ua/product/moshnyj-gudok-dlja-velosipeda-120db/ 120 дБ як не як))) є й потужніші
ну от не знаєш і стібешся. в тих системах є ресівер у формі велосипедної фляги, який вставляється в велосипедний фляготримач. Підєднуєш до нього автомобільну помпу, накачуєш і отримуєш запас на 8-12 сигналень(цього більш ніж достатньо на день)
Ти тут одним постом обісрав купу люду які дійсно намагаються зміниити наше місто на краще. Той випадок на Городоцькій практично єдиний з суттєвих недоліків і як виявилося там була проблема в старих-пердунах проектувальниках, які працюють ще від СРСР і люди відповідальні за велоінфраструктуру так і не змогли їх переконати зробити там все нормально. Тому й вийшла та веложоріжка така, яка вийшла. Назви ще якісь місця з велодоріжками зроблені через Ж**У ?
Взагалі-то ти їх щойно теж обізвав... Давай так, щоб не запарюватись, ось тобі другий приклад: Між пузатою хатою і універом, доріжка яка зроблена посередині дороги - це винос мозга! Ще якщо б просто доріжка - то було б окей, але ні, треба було зробити БЛЯТЬ з бордюром! НАХЕРА?! Вона ж вузька, зліва машини, справа машини, якщо двоє велосипедистів не розминуться і один випадково з"їде переднім колесом з бордюра - то відразу падає головою під колеса! + Куди закінчується доріжка? На середину перехрестя? - *facepalm* Ось про це місце я, тут правда ще тієї "доріжки немає" Скажу тобі відверто, я за весь час перебування у львові, находився дохера пішки (бидловозами не їжджу принципово) - не побачив ЖОДНОЇ нормальної доріжки! Плюс їх поробили по місту, як ковбас настругали..!? Доріжку потрібно робити одну і постійно розтягувати її, це ціла структура! В нашому місті, для прикладу, майже всі доріжки йдуть по паралельних вулицях, де немає сильного трафіку і потоку пішоходів.. Оті всі жирні морди, яких в шию гнати треба, тільки й вміють баблоси тягнути і ніхера не робити.. Була б можливість провести вертикальну доріжку в небо - раді бога, аби через свою фірму пустити! Я б зафіксував в положення постійної бібіки і так б їздив )))
Тут згоден на всі 100, і про закінчення доріжки на перехресті, то тут дійсно цитата Себастьяна найбільш повно відповідає дійсності.
Можеш тоді мінуснути мені ) Чому ніхто із тих пердунів навіть не задумується, що під парком франика можна завалити ГІГАНТСЬКУ парковку на мільярд машин і тим самим вирішити всі проблеми, перекривши не тільки пл. ринок, а всю центральну частину?! Зато бля пустий стадіон є.. і аеропорт де газети літають... можна там паркуватись і в центр на велосипеді добиратись )))
цілком нормальна доріжка, майже щодня по ній проїжджаю про те шо на ній "не розминутись" то взагалі мимо. Чувак, а нічого, що та вулиця ОДНОСТОРОННЯ? Нахрена там розминатись? Всі в один бік їдуть. Хто їде проти шерсті, то це напевно твій брат по розуму а де має закінчуватися доріжка? За 2 метри до перехрестя? Чи за кілометр? скажу тобі по секрету, що до цього вже давно додумалися, і давно шукають інвестора, який реалізує такий проект. Але інвестор не ідіот і він не буде будувати платну парковку, якщо можна по всьому місту, на всіх тротуарах і газонах паркуватись безплатно і безкарно А наш бидло-воділа ніколи не поїде платити за паркінг, якшо є місце на тротуарі під офісом. Відповідно, будівництво парковок ніразу не рентабельне. Спершу треба зробити порядок з законодавством і з його дотриманням, з покаранням за порушення. От тоді й можна будувати парковки.
*MEGA-FACEPALM* Чоловіче, мої брати по розуму по такій ху_ні не їздять і з людьми які елементарного не розуміють - не сперечаються! Успіхів у житті!
ти ж сам шойно писав про утиски прав дебілів які по вулиці січових стрільців їдуть проти руху. По-моєму це ти не розумієш елементарного, а саме, що не можна їхати проти напрямку руху ні на ровері, ні на машині.
Там все зроблено так для того щоб усунути бидло-паркування на кінцевій зупинці громадського транспорту + велодоріжка яка не забере простір у пішоходів + пішохідний перехід по європейськи, коли дорога на ньому піднімається до рівня тротуару. І дійсно велодоріжка там одностороння (як і вся вулиця), тому проблем з розминанням не повинно бути апріорі. Та й взагалі та ділянка вулиці Січових Стрільців радикально перетворилася в кращу сторону після реконструкції, як на мою думку.
для мене це якось дико (велодоріжка, що закінчується на перехресті). Моя думка така-зупинку маршрутки треба було перенести, там де зупиняється тролейбус, а на місті зупинки зробити велодоріжку вздовж тротуару.
Я вапще не архітуктор і не займаювся ніколи подібним, просто логіка підказує якось так: І світлофор в центрі поставити і пиздити безбожно всіх хто паркуватиметься на червоній доріжці !