Питання по ПДР

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Чортопхай, 9 чер 2013.

1. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Ребята. Є дебіл Вася і дальтонік Петя. Ви сперечаєтесь кому з них 2х дати водійські права! Суть вловили?
    Вся вело-транспортна система у Льові зроблена через місце під назвою "Ж..А"
    Це так ж само як колись всі маршрутки поміняли.. ВСЕ ЧЕРЕЗ "ЖО..У"

А це тому, що в міській раді - одні рагулі з села, які тільки про себе думають, себе сильно високо носять, а самі 2+2 додати не можуть.. Імен не назву, але живі приклади є в кишені. Назвіть мені хоч хтось хоч щось, що у Львові справді зроблено для людей, але по всім правилам логіки, потрібності і зручності ?!

Хтось такий тут, б+Я, модний, не ходить по велодоріжках... Вулиця Городоцька, біля інституту МВС - тротуар 1,50 м, з нього зробили для велосипедистів 1 метр, а для прохожих - 50см... Це напевно робив той хто ніколи там не ходив, де в час пік, людей море і всі повинні тиснутись на 50ти сантиметрах ??! І це тільки єдин приклад!
    Як був у Львові - срав зазвичай на такі доріжки, на бідних велосипедистів і на будь-які правила, в т.ч. дорожнього руху... свідки є! ))

Останнє редагування: 29 кві 2014
    • Подобається Подобається x 1
  2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Я думаю, чого велодоріжки такі засрані, все на собаководів грішив, а тут "вон оно чьо, Міхалич"...

• Подобається Подобається x 2
  3. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
  4. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    я взагалі думаю, що дехто із пішоходів, які ходять по велодоріжці навіть не підозрюють, що вони йдуть по велодоріжці )) а якщо розглядати вул.Січових стрільців в час-пік, то там в більшості пішоходи-студенти, яким завжди є про що поговорити, і вони займають чималу частину тротуару, іншим пішоходам треба розминатись з ними по велодоріжці ) + ментальність народу, взагалі на це багато факторів впливає ...
    ІМХО. Кожен повинен з себе почитати, а не обговорювати вчинки інших

5. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    народ є вихід. ставте собі на велосипед пневматичні гудки і пішоходи самі розбігатимуться
    типу такого http://vesh.ua/product/moshnyj-gudok-dlja-velosipeda-120db/

120 дБ як не як))) є й потужніші

6. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    і акумулятор автомобільний до нього ))

7. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    нічого ти не шариш. йому електричний акумулятор не потрібний

8. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    аГА, ротом дуєш ))

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    ну от не знаєш і стібешся. в тих системах є ресівер у формі велосипедної фляги, який вставляється в велосипедний фляготримач. Підєднуєш до нього автомобільну помпу, накачуєш і отримуєш запас на 8-12 сигналень(цього більш ніж достатньо на день)

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Тільки не Себастьяну))))

11. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ти тут одним постом обісрав купу люду які дійсно намагаються зміниити наше місто на краще. Той випадок на Городоцькій практично єдиний з суттєвих недоліків і як виявилося там була проблема в старих-пердунах проектувальниках, які працюють ще від СРСР і люди відповідальні за велоінфраструктуру так і не змогли їх переконати зробити там все нормально. Тому й вийшла та веложоріжка така, яка вийшла.
    Назви ще якісь місця з велодоріжками зроблені через Ж**У ?

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Взагалі-то ти їх щойно теж обізвав...
    Давай так, щоб не запарюватись, ось тобі другий приклад:

Між пузатою хатою і універом, доріжка яка зроблена посередині дороги - це винос мозга! Ще якщо б просто доріжка - то було б окей, але ні, треба було зробити БЛЯТЬ з бордюром! НАХЕРА?! Вона ж вузька, зліва машини, справа машини, якщо двоє велосипедистів не розминуться і один випадково з"їде переднім колесом з бордюра - то відразу падає головою під колеса! + Куди закінчується доріжка? На середину перехрестя? - *facepalm*

Ось про це місце я, тут правда ще тієї "доріжки немає"

Скажу тобі відверто, я за весь час перебування у львові, находився дохера пішки (бидловозами не їжджу принципово) - не побачив ЖОДНОЇ нормальної доріжки!
    Плюс їх поробили по місту, як ковбас настругали..!? Доріжку потрібно робити одну і постійно розтягувати її, це ціла структура!
    В нашому місті, для прикладу, майже всі доріжки йдуть по паралельних вулицях, де немає сильного трафіку і потоку пішоходів..
    Оті всі жирні морди, яких в шию гнати треба, тільки й вміють баблоси тягнути і ніхера не робити.. Була б можливість провести вертикальну доріжку в небо - раді бога, аби через свою фірму пустити!

Я б зафіксував в положення постійної бібіки і так б їздив )))

Останнє редагування: 30 кві 2014
  13. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    Тут згоден на всі 100, і про закінчення доріжки на перехресті, то тут дійсно цитата Себастьяна найбільш повно відповідає дійсності.

14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Можеш тоді мінуснути мені )
    Чому ніхто із тих пердунів навіть не задумується, що під парком франика можна завалити ГІГАНТСЬКУ парковку на мільярд машин і тим самим вирішити всі проблеми, перекривши не тільки пл. ринок, а всю центральну частину?!
    Зато бля пустий стадіон є.. і аеропорт де газети літають... можна там паркуватись і в центр на велосипеді добиратись )))

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    цілком нормальна доріжка, майже щодня по ній проїжджаю
    про те шо на ній "не розминутись" то взагалі мимо. Чувак, а нічого, що та вулиця ОДНОСТОРОННЯ? Нахрена там розминатись? Всі в один бік їдуть. Хто їде проти шерсті, то це напевно твій брат по розуму
    а де має закінчуватися доріжка? За 2 метри до перехрестя? Чи за кілометр?
    скажу тобі по секрету, що до цього вже давно додумалися, і давно шукають інвестора, який реалізує такий проект. Але інвестор не ідіот і він не буде будувати платну парковку, якщо можна по всьому місту, на всіх тротуарах і газонах паркуватись безплатно і безкарно :) А наш бидло-воділа ніколи не поїде платити за паркінг, якшо є місце на тротуарі під офісом. Відповідно, будівництво парковок ніразу не рентабельне. Спершу треба зробити порядок з законодавством і з його дотриманням, з покаранням за порушення. От тоді й можна будувати парковки.

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    *MEGA-FACEPALM*
    Чоловіче, мої брати по розуму по такій ху_ні не їздять і з людьми які елементарного не розуміють - не сперечаються! Успіхів у житті!
    :russian_ru::russian_ru::russian_ru:

17. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ти ж сам шойно писав про утиски прав дебілів які по вулиці січових стрільців їдуть проти руху. По-моєму це ти не розумієш елементарного, а саме, що не можна їхати проти напрямку руху ні на ровері, ні на машині.

18. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Там все зроблено так для того щоб усунути бидло-паркування на кінцевій зупинці громадського транспорту + велодоріжка яка не забере простір у пішоходів + пішохідний перехід по європейськи, коли дорога на ньому піднімається до рівня тротуару. І дійсно велодоріжка там одностороння (як і вся вулиця), тому проблем з розминанням не повинно бути апріорі.
    Та й взагалі та ділянка вулиці Січових Стрільців радикально перетворилася в кращу сторону після реконструкції, як на мою думку.

19. exalto

exalto Місцевий

Клубна карта:
    000085
    для мене це якось дико (велодоріжка, що закінчується на перехресті). Моя думка така-зупинку маршрутки треба було перенести, там де зупиняється тролейбус, а на місті зупинки зробити велодоріжку вздовж тротуару.

20. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    Я вапще не архітуктор і не займаювся ніколи подібним, просто логіка підказує якось так:

І світлофор в центрі поставити і пиздити безбожно всіх хто паркуватиметься на червоній доріжці !

Останнє редагування: 5 тра 2014

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)