Це винятки, як знайти незайману дівку в 35 літ! Думаю тема тягнеться як гімно по кальсонах. 1. Чоловіче, подумай до чого тобі душа лежить, тут криється психологічний фактор! 2. Шукай не спішучи машини, які швидко продаються (це ті кому різко потрібні гроші, оголошення власників авто, знайомі знайомих, інтернет). 3. Дораджу зі свого боку, позич краще 2000$ і купи свіжіше авто, наприклад плагіат - Шкоду або щось альтернативне, не ведися на бренд! 4. Порадься зі спеціалістами про стан авто, не раджу купляти дешевше і вичисляти проблеми в авто та усувати, якщо це не екслюзив і раритет, краще вже трішки більше дати в авто де не треба усувати багато лайна! 5. Купивши річ - будь задоволений! П.С. Не шукай схем без розмитнень і інвалідів, не буде тобі щастя в таких схемах, країна в нас не стабільна!
Згоден на сто відсотків з Kinder, якщо нехочеш або невмієш або ніколи лазити під машину шукай якомога свіжішу з пробігом 100тис(+-), за 6-7тис можна знайти гарне надійне авто.
тут питання смаку і вибору, я краще їздитиму на старішому і надійнішому авто аніж вбиватиму нове і некомфортне яке невитримує моєї потреби в авто, причому нові авто яко щось нетак в ремонті вввввввввввввввввіііііііііііііііііііііііііііііііууууууууууууууу які недешеві нажаль
Навіть про Фольцгруп йдеться. А4 Ауді 7,000 $ на клімі. Продавалася терміново. Стан шалено бомбезний + музику навіть не мали часу знімати і саб відкручувати, гроші треба було протягом 3х днів. На базарі така 10 000 стоїть.
Я за рік пошуку не бачив такої машини - щоб і добре, і дешево. Якщо щось швидко продається, ой далеко не факт, що там все добре. Не дадуть часу пощупати, подумати - ніколи ще такий поспіх до добра не доводив. Це ж не понос, це купу бабла віддавати. А музика - для відвертання уваги. ІМХО.
Іноді і 5 років можна не бачити чогось путнього якщо цілеспрямовано не шукати! Мій співробітник трохи підробляє на продажах авто, то вишукує саме таких. 1-2 машини за три місяці як пити дати попадаються дешево і файно. Звісно більшість машин скидується з "лайном", але знаючи деяких людей, продавали машини в половину цін бо критично потрібні були гроші (в одних біда, другим щось підканало краще). Я свою одного разу чуть за пів ціни не віддав
Нажаль цінова політика автівок фольцваген груп бажає кращого. Я спробував іншу марку і нею задоволений на 100%, багато моїх знайомих пересіли на більш свіжі іномарки саме через вартість фольців. Згоден: на смак і колір фломастери різні. Мені авто потрібно на кожен день, ремонт чи обслуговування я можу робити лише за планом, саме тому юзаючи Гольф мені приходилося постійно міняти велику кількість деталей, для прикладу не лише гальмівні колодки а й гальмівні блини і барабани, заміна гальмівного циліліндра тянула заміну шлангочок і трубочок бо все закисше тай невідомо скільки воно стоїть і якої якості. Свіжі авто дійсно дорогі в сервісному обслуговуванні та при наявності елементарних слесарних навиків заїзд на сервіс відбувається раз в 60тис (заміна ременя грм), всю ходовку можна замінити самому, масла фільтра теж (можливо потрібен буде спец ключ), будь який датчик чи лампочку чи т.д. міняється елементарно. Звісно якщо щось вийшло із ладу то попадаєш на гроші (700 +-300грн за датчик) та за 180тис пробігу мого не фотьцвагена з ладу вийшло два датчики: мастила (40грн+-10) та датчик тиску ГУ (500 +-100) який був відремонтований бо це больне місце. Стійки ще рідні, тяги теж, мінялися сайлентблоки передка разом з шаровими та наконечниками на 120тис (один раз за життя авто) пружини передка, і підшипники ступиць. Усе провсе витягло: ходовка приблизно 500грн, підшипники 300 пружини 800, я вважаю це адекватна вартість за моїх 60тис пробігу. На рахунок комфорту Ми ж не "таврію" радимо купувати, навіть китайці мають набагато більше комфорту ніж пост радянські авто. Нікого не агітую просто висловив свої враження!
Прочитав тему думав найду якісь рекомендації як вибрати і як реально оцінити стан машини, її пробіг. Думаю є серед нас матьорі. Наприклад якщо педаль газу сильно потерта - пробіг високий Диски поміняні = більше ХХХтис Помітив цікаву інфу і то неправдиву про ZZZ це не ZinkZinkZink а ZerоZeroZero. В мене такі на кузові і цікавився що б це означало. Так от цими буквами розводять на базарі шо тіпа оцинкований, брехня, судячи по моїй - брехня. Це просто заповнення невикористаних позицій номера.
Ми вже на форумі навіть тему мали і довели що це запас нульових номерів! Я також часто чую від профіків. впарюють шо молодим аж смішно
"Внимание! Если в какой-то позиции Вашего VIN указан символ "Z", то это ничего не значит - символ просто зарезервирован. Например, все автомобили Ауди и Фольксваген поставляемые на европейский рынок имеют в позициях 4,5,6 символ "Z". Существует распространенное заблуждение, что символы "ZZZ" в 4,5,6 позициях обозначают оцинковку кузова. Это ложь, распространяемая продавцами автомобилей. "
Я живу у прикордоній зоні 30 км з польщею. як довго я зможу перебувати на машині із польщі на території україни??