матьорий закусончик до пивасіка. так тримати. п/с/ полюбі сєбя самого, ібо нікто тєбя так не полюбіт.
Бігос паб. Одне з улюблених місць. Пиво "Бігос" нефільтроване, 6 кухлів + пивна дошка шо нажерлися троє людей і навіть троха лишилось. Разом з чайовими заплатили 10 доларів Дійсно рай
Я пиво п"ю виключно під пивні закуски, чисто пиво мені не дуже йде. Мусять бути якісь смачні ніштячки, або хоча б якийсь сир сулугуні чи чіпси. В ідеалі щось смажене, наприклад цибулеві цільця чи ковбаски.
я раз пробував в домашніх умовах зробити, вийшло якесь гавно мабуть фритюрницю треба для того блюда ну загалом там все просто має бути. Нарізаєш цибульку кільцями, обвалюєш в клярі, але має бути напевно такий добре густий, і обсмажуєш в олії до золотистого кольору. Виходять такі бублики. В Бігосі той кляр виходить такий пишний, повітряний. Також дуже класно їх готують в пабі Микулинецький шо на Чайковського (підвал філармонії). Там вони напевно найкращі у Львові.
Вчора, було так (dragger85 підігнав за наклейки. Тому, йому дякую!) а, сьогодні, так (взяв собі Калушське, етикетка та назва привабила....) не беріть того калушського пива, крім етикетки і цікавої назви там нічого цікавого немає. Пиво, мені, не сподобалось. Інколи, дуже рідко, коли зарплата , беру до пивасіка мідії підкопчені в олійці (на вагу, з великого відерочка), смакотіще!!!, але то на любітєля.
Довгий час споживаю (відповідально!!!) "Опілля Корифей", а сьогодні взяв ось таке, там пивоварня теж "Опілля" (якесь нове). Смачне! То що з білою наліпкою, до другого ще не дійшов. Рекомендую поціновувачам "опіллявського" пивасіка.
Опілля взагалі класне, взнав за нього з цієї теми, Мартіні хвалив) Калушер і бандербір то просто пиво з гарною етикеткою. З мені експортерів подобаються. Оетінгер класне, але мені подобається вейс'' біле не фільтроване і зіберт пшеничне Надіслано з мого HTC One M9
Жигульвіське Калуш спробуй, люблю Троян Микуленецьке, і Хмельпиво Хмельницьке але то їхнє розливне з заводу)). Експортове до Львова ще нічо так.