дякую Aknodу Дімі за те, що дочекався мене і я забрав в нього половину В4!!!!!!!! Дякую МсАр за зустріч, намалювання карти об*їздної і сигнал!!!!!!! тепер дівки знову мої!!!!! і дякую за ссилочки на електросхеми!!!
Borman і Solaris дякують хлопцям з Garage 23 (Sasha Van Gate, Scirocco Scala і Антон) за прикольну вечірку в клубі FENOMEN :dance: з нетерпінням чекаємо наступної
дякую всім форумчанам в допомозі пошуку електросхем на Пассат!!!!!!!! окрема подяка розробникам Фольксваген!!!!!!!!!! за роз*єми, в які входять тільки їхні рідні штекера!!!!!!!!
Дякую SASA за допомогу з пошуком термовимикача!!! Зразу знав що там і там нема, поїхав в "форсаж" і там купив. Поставив, все гуд. Дякую!!!
Велике спасибі ВОЛОДИМИРУ за "допомогу" сьогодні в районі південного і допомогу моєму співробітнику вечором там же!!!
дякую Дімі за імобілайзер і ключі!! Дякую за замок на праву дверку.( тепер хоч нормально відкривається).!! Дякую всім, хто підтримав мене під час реанімаційних заходів по В3-В4!!!!
Величезне ДЯКУЮ Юрі (Fast) що допоміг мені поміняти трос щеплення ! Також хочу подякувати Назару (Solaris) і Мар"яну (Borman) за поради при поломці машини . (зломаний болт витягнули на сервісі , попав в 70 грн)