Сьогодні компанія ''Kyivstar GSM'' проводила акцію ''З думкою про Вас'' біля Оперного. Співробітники компанії підключали прохожим безкоштовний пакет послуг. Борман - це все знімав!
дякую. нема за що.)))))))) дякую за пиво. дійсно класне, хоч я пива не люблю. а це - суперове!!))) і також дякую, що дочекався мене на з*їзді, а також Мартіні і Зарік теж, велике спасибі.\ на наступний раз - пивасон з мене.
маленька поправочка - Zh@riK слід читати як Жарік Пи.Си. дякую за пивас на зїзді, і за компанію, яку склав мені по дорозі до Камянки.
Флуд закрито! )) Дякую MARTINI та ZET за допомогу з номерами. І особливо дякую, Markell, за пораду!!!
ні, тіко на канцелярію... там тре реєструвати вхідним копію, потім поки попадає до керовників, ну потім вони тіпа розглядають, ну а потім ... погодка зе бест!!!))) правда через якись час, ну ти сам розумієш - такі діла одною хвилиною не рішаються...
ВЕЛИКА ПОДЯКА Юрі K@m@tozy за допомогу в знаходженні пружини, купівлі і передачі на луцьк. Буду у львові бахнем 3 по 100)))))
Ромік радий був допомогти.Кльово коли люди розуміють один-одного і стараються допомогти один-одному. Слава УкраЇні !!! обов"язково бахнемо,але до к@м@тозу :D може дівчата ще під"їдуть
Велике дякую, duncan, за підйомники і за те, що знайшов час зустрітись. +1 Сорі, але мусів скоро бігти! Як поставлю - з мене пиво.