Дякую Дімі за ручку МФА і перекл, двірників. ОКРЕМА ПОДЯКА ДПС ДАІ у м. Львові за взаєморозуміння і повагу до мене.)))))і за розуміння наслідків, які можуть бути для них. і окрема подяка тому бідному сержанту, котрий так хотів грошей, але отримав лише хорощий настрій і приємні спогади. Чувак!!! Якщо ти це читаєш - знай, на наступний раз тобі пиво поставлю))))))))) пі.ся. але грошей все рівно не дам
З нагоди відправки двигуна до Києва огромне дякую братам 1. FasT за допомогу грубою фізичною силою 2. Shaggy за траспортні послуги по Львову 3. Prizrak за відкачку масла з двигуна Фольцваген-клуб рулить!
купила я собі пласмаску у Степана за 30грн і закльопочки теж на базарчику купила))) ой.ой якась неувязочка виходить (це та пласмаска чи може )
все гарно, виходить, FasT ходив до Степана собі щось купувати і спитав за мою пласмаску тай повідомив мені, що у Степана пласмаска є, а я на наступний день поїхала і купила, розслідування тут влаштували :D
а що ви одразу двоє кинулись оправдовуватись,все ок ,яж підняти настрій (просто там пише одне,а у іншій друге) я свій,чесно,чого ви.Гарно що один одному допомагає,я за.:D
тобі також велике ДЯКУЮ за приємну компанію... і дуж приємно було познайомитись..))) і пацанам респект..))))))