Дякую, Олег_М, і великий ''+'' за класний сервіс з помірними цінами, кваліфікованим персоналом і чудовою атмосферою! Від мене Вам і Хлопцям з сервісу велике ДЯКУЮ.
ВЕЛИЧЕЗНЕ ДЯКУЮ Андрію , нік Shark !!! За велику кількість девайсів до мого Гольфа які були надані безвозмездно (тоесть безплатно)
Я дуже Вдячний одноклубникам,що не лишились в стороні і підтримали мене,і клубу що зібрав таких чудових людей разом.
Біля МРЕО - Сергій... Як заїжджати до МРЕО, там з правої сторони був шрот. Тепер його перенесли навпроти, на ліву сторону. Двоповерховий будинок і в ньому арка (вїзд). По праву руку є бокси. Перший то сервіс Сергія, а другий - шрот. Арка там одна, помилитись важко. Єдине, що треба попередньо домовитись, бо Сергій не завжди на місці є... Кинув в ПП номер його тел...
Спасибо SASA за съемники пружин!!!Если будешь на съезде как раз и заберешь!!! Спасибо Siko за информацию!!!! Прояснило всю ситуацыю!!!
величезне дякую Діно! За те що здав де є з\ч на Скірокко МК1. З мене велике пиво! За 200 баксів та 100грн., мужик привіз мені з Мукачева до Львова, всі скла (в т.ч. лобове) 5ст.КПП, крила, капот, двері, задню дверку, бампера, панель приладів з перемикачами, задні ліхтарі, 2 правих поворота, комплект оригінальної передньої оптики ( в класному стані), панель приладів, торпедо, стартер рейку г/п та інші дрібниці. і це все за 200 баксів з доставкою до дому! Я в шоці! Де раз дякую Діно. (Див тему купівля-продаж Скірокко)
А я дякую YUR-у за те що виручив і дотягнув мене до авто сервіса. А то б мені довелося б ночувати в Бродах. Справжній одноклубник!!! Ріспект тобі друже...