Будь-ласка! Добре що був вільний цілий день. Напиши в пп скільки заплатив за ремонт, якщо не секрет. Хочу знати які там ціни...
вав,накінецьто адміни почули це прохання клубчан про наклейки,ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ АДМІНІСТРАЦІЇ КЛУБУ!!! і CheFISHу.
раз зайшов в цю тему, хочу подякувати Маркіяну за прикольний вечір в Касіопеї та цікаву гру в більярд на минулих вихідних... 2 Маркіян: коли реванш???
Великий + CheFISH за наклейки! Дякую що знайшов час і передав! Пивка поп"єм якось по моєму приїзді ;-) P.S. щось не можу додати плюсик до репутації =(
Нема за що ) Головне, щоб носилось файно!!! О! згадав, враховуючи погоду і холодне скло -- проїдься ше по них гарячим феном. Прихопить краще ))) до зустрічі на з'їзді )))
Дякую, ZET, що поміг поставити склопідйоники!!! Sasa, дякую що надав свій гараж і дрель в експлуатацію!!!
ВЕЛИКЕ І Невимовне дякую Олегу М, за потрачений день на мене і мого коня, за ставлення, за прийом і екскурсію, за каву, за те, що навіть, якби я просив -- не дав би мені сигарету , ще за те, що дав розкрутити свого Сірка і покористуватись своїми деталями, вишукуючи істину!!! ДЯКУЮ! Роботи по моїй машині тільки починаються ))) і це, що я відчув сьогодні -- це не по одноклубчанськи. Це по ДРУЖНЬОМУ! Тому: Ще додаткова подяка Scirocco, за той дзвінок, на другий день після купівлі мого Сірка, за вітання з новим і прекрасно-ексклюзивним гемором, який у всіх перетворюється в стиль життя і запрошення в клуб. Це було дійсно тепло. І тільки це мене і привело в клуб і до нових друзів. Словом хочеться писати великими буквами, але Мартіні бдіт! і дасть мені за то люлєй ))))))))))
На здоров'я! Катайся щасливо. Головне щоб затрачені твої кошти і час себе оправдали і розхід палива прямував до 5л на 100км. А тому дятлу, котрий хотів тебе "розвести" на капіталку двигуна дай в вухо!
Також дякую Sasa за підказки і допомогу з проводкою :gamer: Також дякую Energy теж за такі ж підказочки)