Ще раз дякую Lubas'у за навігатор! Якби не він -- зараз би не добрався цілим додому. видимість на трасі -- сім метрів перед капотом. всі повороти звірявся з навігатором. Чудово! Правда деякі повороти він не знав ))) але там Ангел допомагав!!! ЖУТЬ!!! Туман, відсутність дороги, ніч, розмітка стерта!!! Адреналінова траса Смільниця -- Львів...
мав лишніх 4 листи обезшумки, БОШу якраз не вистачало, то я йому хотів подарувати, а він мені пиво привіз:
Ростик leopold дав мені ось таку: http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=8117 я колись купляв Ultimate 2мм товщ, 90х60 виходить економніше (чим більший лист - тим дешевше). Всі ці матеріали є в Аудіо Грім на Галицькому перехресті. Від 4-х листів і більше реальна знижка. Кого цікавить дам в ПП телефон власника магазину
Хочу подякувати одноклубнику Andsag - за шоколадку генератора... Добре шо є такі люди які можуть запросто віддати річ у добрі руки... Тож як здавна заведено в нас - велика тобі уважуха і ріспект!))) а з пивом неполучилось))) у брата-студіка невиявилось каси при собі так що пиво ще за мною!!!!
Дякую, Leopold, за вінду. . . Поставив на 2 машини - політ стабільний! Особливо порадувала 7-ка. Маю ще до тебе питаня, можна номер в ПП?
Дякую Олегу М., його хлопцям та сервісу, за то шо майже за просто так продіагностували мою машину і заспокоїли мене та розказали шо робити, шоб "свірчок" більше не повернувся