Подяка Олегу М. та працівникам сервісу "КОМФОРТ" за оперативну діагностику ходової (приговор недуже втішний).
Велике дякую Олегу М. та його сервісу (хлопцям теж) за діагностику ходової та заміну масла та фільтрів мого автомобіля !!!
Поки не відкрили окрему тему, ще тут подякую. Дякую Олегу і хлопцям з сервісу за діагностику і ремонт. І за знижку
Дякую Юрі KAMATOZU за те, що найшов таку необхідну мені релюшку (Дуже швидко, поки всі обговорювали -- він вже знайшов, і за дуже малі гроші !!!) Сьогодні її забрав. після паски буду ставити. велике і безалкогольне з мене дякую! )))))
ну і я подякую Олежику за з/ч до Вентика а також Леопольду за відправку тих запчастюшок Новою Поштою :D
Дякую, Тарас1988, за лампочку в приборку! Ще одну, якщо можна, ще якось заберу. З мене пиво! П.С. Радий був познайомитись!
Дякую FasTу що потратив свій час і забрав лівньовку в Тараса1988, а потім потратив час і гроші на мобільному щоб мені її віддати З мене також пиво !
На мобільному безлім, а до Тараса, в принципі, не далеко! )))) Такщо з пивом - розслабся, радий допомогти, хай довго служить!!!
Большое спасибо Олегу М. и Автосервису "КОМФОРТ" за предоставленные запчасти и роботу!!!!Все супер!!!!
Дякую Кум'у )))))) ласточка починає літати... ще роботи і роботи... АЛЕ потрошки все зробиться )))))))))
наразі словесно дякую Ромкові Кума за проведену оперативну хірургію і надання першої допомоги з прикріплення відфігаченого _кріплення_ бензонасосу ))))))