Дякую Андрію Шарку за нову приборку! ЗЕ БЕСТОВА. Ще б поміг мені мою рідну дизельну продати за гривень хоч 170)))))))))))))) ориг. від "0" диз. чорна
дякую Саші Prizrak за доставлений моторчик пісялки. встановив - працює супер. час покаже, чи він не тече, але на разі не бачив підтікань. Величезне спасибі!!!!
Дякую Дантесу за насадку на глушник, наршті вчора приварили, машина дуже втішилась, стала їхати скоріше і веселіше. З мене балтика 0 на найближчому з"їзді, приїжджай
Дякую Саші Прізрак за іструкцію по встановленю контактної групи, завдяки його чітким вказівкам проблем не було ніяких, доречі той перехідник є і в пасатах, ну принаймі в мене був.
Окреме ДЯКУЮ, оно же "Большое человеческое спасибо" Володі. (Кантроводу з сервісу на навроцького). : від вчора в мене повний привід! :
та нема за шо) Не кину ж одноклубника пішки ходити, або таксі брати якшо клуб є)))) гг)) Але вважай шо тобі дуже повезло шо ти мене зустрів)))
Дякую Тарасу1988 за замок, поставив тепер сідаю за руль без думки шо двері відкриваються на ходу, а скільки нервів пішло.