І від мене велика подяка Олегу Bosh за цілком безкорисливу допомогу у вирішенні тонувального питання. Легше жити стає, коли такі люди поруч.
Я вже давно казав що треба створити окрему тему "дякую Саші Prizrak за..." Отже дякую Саші Prizrak за недорогі затемнені поворотники і відповідне ставлення до VW культури! Дякую Кум за безвоздмєзну допомогу з КСХХ і виїзд "на дом"!
Також дуже вдячний кум за консультацію як через інтернет, так і вживу. Дуже приємні враження, буду звертатися й надалі.
а я хочу подякувати адмінам за створення цього форуму і всім вам, бо я тепер багато чого взнала про Г3 і взагалі про машини, Дякую!!! Успіху!!!
А яка причина поломки була, якщо не секрет. Щось у ці морози побачив, що й у мене мабудь проблема виникла з підігрівом.
Причина - старість. На лівій тупо згнила клема на основі дзеркала. На правій взагалі розсипалися графітові нагрівальні елементи. Замість них до скла приклеяли два опори по 2 гривні. Не пригадую на скільки Ом. То треба шоб Данєцкій розказав
Завдяки Донецькому навели порядок з задньою лядою, а саме з проводкою, тепер і підсвітка номера і двірник працюють без проблем.