Велике дякую Дімі Aknod і його другу за швидку допомогу моєму генератору, були замінені підшипники і шоколодка, зарядка тепер іде нормально і машинка просто біжить))))).
Щиро дякую Shpuganich за те, що швидко відгукнувся на моє запитання. До речі, перше моє запитання на форумі
ВЕЛИКЕ (ВЕЛИЧЕЗНЕ) ДЯКУЮ KYMу І ЙОГО КОЛЕЗІ РОМКОВІ ЗА ТЕ, ЩО ДОПОМОГЛИ ВІДКРИТИ І ЗАВЕСТИ МОЮ МАШИНУ!!!!!
Велике Дякую Артему, він же Донецкий, за установку парктроніка, заміну склопідіймача і чистку дроселя.
Велика подяка п.Донецькому ,який сьогодні завдяки своїм знанням провів операцію "Back to life" і вдихнув життя моєму ,як пізніше виявилось суіцидніку-утопленику ел.склопідіймачу ну і звичайно слід знову виділити вольове рішення Артема, яке позбавило мене мінінгіту у вигляді секретки-приблуди на авто.
Теж хочу подякувати Донецкому та Shaggy за пророблену двохденну роботу по оживленню моєї моноінжекторної системи вприску . !!!
дякс Атему (Донєцкому) за безвоздмєздну діагностику/спробу допомогнти з генератором, в результаті якої таки доказаоно, що потрібно таки підняти трішки холості обороти до нормального рівня. дякую
Величезне дякую Донєцкому!!!за допомогу в придбанні сигналізації та замінні панельки))) А також за розборки на Алексі
Окрема подяка Chefish! Він не має часу зайти на форум пофлудити (всі знаєм як він це полюбляв), але сьогодні після мого дзвінка кинув всі справи і примчався на допомогу. Велике тобі человеческе "Спасибі"! Також вдячний Martini i Topy які страхували
Велике дякую kymу Юрі, який завжди знайде час і для хорошої поради по телефону, та що поради - фахової та професійної консультації, і для швидкого встановлення діагнозу, і само собою дякую йому та Ромкові за їх золоті руки. Якби мій Пассат бачив лише таких майстрів як вони, а ще краще лише їх, я б зараз горя з машиною не знав.
Окреме дякую Донецкому!!! за встановлення сигналки! Та деустановки 2 сигналок))) (які стояли на мому пасаті) Ще одна коробочка попалась - незнаю що це!!! може підскажете! фото скоро викину)
Велика подяка Донецькому за впевнені кроки по реанімації електрики на моєму авто. Так тримати! Чекаю продовження цього свята, ще не весь список зробили
Мегаподяка Володі profesor2707 за допомогу в купівлі електрогітари і комбіка з гарною знижкою! Володя працює в магазині Yamaha, що на вулиці Нижанківського, всім рекомендую.
Хочу баян і балалайку ціеї фірми, а ще каску, бронежилет і дробовик щоб коли грати буду - від сусідів відстрілюватись