Сусіди, схоже, уже поробили шось. Вчора покатушки на ровері закінчилися в рентген-кабінеті травмпункту 8 лікарні. Сильний забій лівої руки, гітара поки шо відпочиває, сусіди також
Запишіть од мене подяку Донецькому за спроби реанімації електрики в мому папамобілі. Хоча ще не закінчили але мы на вєрном путі... цей чувак не просто майстер - він Людина!
ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую Юрі (той що Кум) за неоціненний вклад у ремонт двигуна моєї конячки. І також Артему (той, що таварісч Донецкий, он же Людина!) за реанімацію системи вприску (ДПДЗ) і інших негараздів у електричній сфері мого авто.
ІТАК: Дякую всім хто допомагав кантріка підготувати до поїздки: 1 - Данецкому, за турботу про ближнього свого :D і електричні ізощрєнія 2 - Міші (кантроводу) за шоколадку!! 3 - Карліоне за музику в дорогу 4 - Фасту за компанію Окремі подяки - по поверненні
3 - Карліоне за музику в дорогу немає за що головне щоб грало або бумкало як хто любить:dance:, ЩАСЛИВОЇ ДОРОГИ!!!
А культура таки РОСТЕ! Дякую хлопчині, ))) моя машина стояла на тротуарі під його балконом, а він затіяв пересадку квіточок, підливання їх на ньому... а перед тим потрудився вийти і накрити мій капот циратою, щоб машинку не заляпати. Мої працівники йшли додому - побачили - передзвонили, що там щось діється ))) Переставив машину і подякував йому за увагу і вічливість ))) приємно... Все більше і більше приємно жити у Львові...
Моя конячка тепер по новому дивиться на світ! Дякую Оресту за нову оптику, та Артему за встановлення, того китайського чуда техніки!
Спасибо Vitalasy за супорта,и своевременную отправку!!! Спасибо Kymy он же Юра,за ремонт СИРКА!!!! Спасибо шаману Донецкому,под шаманил с АВС-ой в джипеке!!!!