Подяки клубу і клубчан

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем scirocco, 29 лют 2008.

1. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    Величезне спасибі Miha за то шо дотягнув мене до сервісу. Послухав незнайому людину, я вже й не вірив шо таке буває)

п. с. зарядив акумулятор, почистив свічі і завівся)))

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Величезне дякую Донєцкому за то що завів мою машину, і потім відремонтував (хоча робив це майже з трапа самальота :D ).

3. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була
    дуже вдячний доброму майстрові з Сімферополя Паші, який врятував мені відпустку, нерви і інжектор....

якщо комусь впре у Криму, станеться щось з інжектором (то вам не у Львові, де всі свої), звертайтесь... з його дозволу: ноль дев"ять п"ять три вісім вісім 69 79..

відразу пропозиція: викладайте номери, координати людей, котрі можуть допомогти, коли проблема перестріла далеко від дому...

4. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Спасибі Тор - ти лучший! :) Допоміг мені вернути збиті мітки з ременем на місце :) Нарешті я навчився ГРМ виставляти.

5. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Величезне дякую Каматозу за бревку! Бревка вже стоїть на авто!

6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Нехай прикрашає твій МК і фірма солідна JOM/FK.

7. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Хочу подякувати двом особливим людям, двом самим найкращим друзям, львівським Дуліну і Міхаличу, двом ГАНДОНАМ -SIKу i Vexlerу, за те, що вони в погоні за баблом забули, шо то таке людяність,що бояться почути справедливу критику в свою сторону(http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=129881#post129881),і взагалі їм спасибі!!! Із-за таких як вони, ми ніколи не будемо жити в Європі!!!!!!!!!
    Оресте, Ігоре!! забаньте мене, так больше за ідею жить ніззя!!!!!!!!

P.S Vexler, а хто в красних трусселях??

• Подобається Подобається x 1
  8. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Донецкий, немає за що! Пиши бруду на інших людей ще і чим більше, тим краще....непереможний борець за справедливість!

9. Offline

Offline Active Member

тимчасово відсутній
    Тоже кадри...вирішили підняти репутацію своїх сервісів, серед потенційних клієнтів:diablo: :mocking:

а не парадоксально самому розхвалювати свої вміння??? чи хаяти без вагомих доказів??

дайте можливість зробити це , тим хто кристувався Вашими послугами....
    отож почнем....(чи то...продовжим :) )

Велике СПАСИБІ Донецкому за нещодавно відремонтовану, та вправно налагоджену сигналку мієї Дасіі Логан. претензій до виконаної роботи НЕМА. Все працює ідеально.

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Велике дякую Донецькому за те, що зробив правий задній склопідіймач. Працює як книжка пише. Довго він мучився з ним, але не кинувся того ровера, а зробив як має бути.

І оберти стабільні на холостих мені зробив ще раніше. І зробив, щоб при заведенні машини не потрібно було газувати, щоб лампа зарядки погасла. А я з цим декілька років від горе-майстра до ще гіршого майстра їздив. І після них максимум тиждень-два лампа гасла. Потім все поверталося назад. Зараз вже пару місяців все нормально. Зробив габарити з полосками-діодами разом, поставив людські фари в бампер, зробив підсвітку в салоні та в багажнику. Мрії збуваються. Навів порядок під капотом з дротами, багато поточної роботи зробив, щоб моя машина краще їздила. Праве дзеркало почало рухатися і підігріватися, цю радість ще з цієї зими, що була, маю :) Підсилювач звуку підключив. Скажете пустячне діло? Для моєї схеми йому прийшлося трохи голову посушити.

Я загалом маю великий список ідей і доробок для електрика по своїй машині, так що Донецькому ще довго прийдеться це все робити :) Але список, який 5 років лише ріс, почав скорочуватися завдяки Артему.

Блін, я вже маю мати велику знижку як постійний клієнт :) Так здається, але за пів року часу від появи Артема моя машинка розцвіла, за що, не боюсь повторитися, велике дякую Донецькому.

11. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Дякую NOSу за склопідйомник. Поставив - все працює!

12. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

Golf 3 1,8 AAM-був; Chevrolet Lacetti SX wagon, black
    Величезне ДЯКУЮ Донєцкому за проведену роботу по електроніці... Машинка отримала новий вигляд :) І за те що дочекався мене...

Також висловлюю подяку Куму та його брату... Ще до Вас заїду...
    P.S. Весілля пройшло на Ура!!:yahoo:! правда ноги болять ППЦ..

13. Offline

Offline Active Member

тимчасово відсутній
    FOR "Vexler" :)

14. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    привіт.про свої досягнення я не пишу це по перше.
    цей презерватив(артем) працював колись в мене ,якого я вигнав з роботи.причин було багато!!!!!! хороших спеціалістів просто так не виганяють!!!!!!!!!!!!!!!
    також він весить мені грошей (2000гр) не така велика сума щоб напружуватись та вирішувати це питання(нехай думає що мене кинув).
    після чого він живе в моїй темі про сто http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=7931 та всяко разом із своїми спільниками та обливає брудом.я так думаю що крім моєї сто в львові є багато різних сервісів яким можна писати, та цей обєкт вибрав мій що підтвержує вищесказане.
    так ще цей субєкт ображав людей в письмовому вигляді що писали мені відгуки в темі.я ніколи не опущуся до такого рівня!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    а хочете побачити якість робіт можете підїхати до мене та подивитись.чи заїхати на ремонт(ваше право)та написати після цього .та можете познайомитись зі мною, думаю що думка про мене у вас змінеться.
    а на рахунок меркальтльності поглядів стосовно грошей ,так нехай артем (витягне кіл )зі свого ока!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    P.S. хочете щось про мене написати чи мій сервіс, заїзжайте оцініть ,а потім вже пишіть.

15. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    ну якщо я такий, то ти вообще сперматазоїд вошиний, твій сервіс ГАВНО і ТИ ІВАН ДУЛІН!!!!!!!! А мої "спільники" з данєцкої податкової прийдуть і закриють тебе, бо ти чорнушник херів!!!!!!!!! я на тебе не працював, а орендував!!! а пішов після того, як ти захотів підняти ціни, БІЗНЕСМЕН ПУЦЬКОВИЙ!!!!!!!! В мене зараз 2 авто після тебе стоїть, раду єле-єле даємо!!! хто не вірить - давайте в госці, власники фсьо розкажуть!!!!!!!!!!!, І вообще, для подобних тем є "Тема для флуду"

А ше в тебе сіфіліс, чи СПІД. після того , як я тебе в сраку виграв, так шо ПАЦАНИ!!!! МИЙТЕ РУКИ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Стьопа, а жінка знає????:kiss:

• Подобається Подобається x 1
  16. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    ЛАШАРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ти з податками за ТО пів Львова кинув і нічо, правда адвокатам довго сосав і відкашлював, шоб з тебе целку знов зробили!!!!!!!!!
    Не сци і тебе в пракуратуру Данецкай області визавут, бач беньдера вже не герой, і ти там буш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yahoo:

Останнє редагування: 3 сер 2011
  17. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    С дньом ВДВ!!!!!!!!!!!!!!!!:drinks::drinks::drinks::drinks::drinks::drinks::drinks:

18. kym

kym Аксакал

a 100
    Ну Бандеру не рухай.... скажи що погарячився.....

19. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Баби базарні...:mocking:

20. SIK

SIK Active Member

нива 1.7 2006р.в.
    я так думаю що одноклубники вкотре переконуються в тому що ти(донецький) дурень.
    дивуюсь як адміни не забанили маразматіка.чи може воно дало комусь взятку?
    а ще можу сказати що ти невдячна вівця та брехло яких давно не зустрічав!!!!!!!!!!!!!!
    удачі тобі з біло-голубими .даунецькі вони і в африці даунецькі!!!!!!!!!!!!!!!!!:hi::hi::hi:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)