Подяки клубу і клубчан

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем scirocco, 29 лют 2008.

1. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

Golf 3 1,8 AAM-був; Chevrolet Lacetti SX wagon, black
    Може вже досить!!!!?
    Тут гілка подяк, а не скарг!!!
    Не засмічуйте ефір :)

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Я підозрюю шо всім пох... Кожний ітак лишиться при своїй думці)))
    Дякую куму шо моя машинка вже нарешті довгий час їздить і не парить мені мізки)) гг

3. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    ПІДТРИМУЮ!!!!!!!!!!!!!:diablo:

4. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Дякую, КІТ, що підкинув до центру! )))

І особлива подяка Оресту (Скірокко), за те що погодився допомогти з факсом у Київі (правда розібрались самі), тим не менше велике дякую!!!!

5. Вова Lviv

Вова Lviv Початківець

Golf 3 JOKER "1.8МІ"
    Клубна карта:
    000078
    Дякую, Wheelmann за коробку, вчора забрав машинку, поки все ок, правда коробка трошки виє, попробую масло поміняти.

6. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Величезна подяка Донецькому за реанімацію центральних замків:yahoo:. З мене купа пива!!!!!!!!!!!:drinks::drinks::drinks:

7. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Величезний ріспект kym`ові за реєркарнацію моноінжектора :) намотав вже 60 км сьогодні, мотор шепче! Дякую!

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Знаю, що не дуже в тему, і що цього не прочитає той хлопчина, якому дякую, але десь треба вилити свою гарячу вдячність, тому вибачайте, колєґи, і дозвольте тут.
    Дуже дякую водієві червоного Авео, з яким я вчора їхала майже від самого кордону в Медиці до Сандомира. Обганяли один одного, чекали, якщо хтось затримався на світлофорі чи в корку, і так доїхали до Сандомира, де він поїхав прямо, а я звернула на свою Варшавку. Файно було і не засиналося за кермом, бо була причина слідкувати за дорогою і в лобове скло, і в дзеркало заднього виду.
    Признаюся без биття: я належу до тих нескромних, які не дуже люблять, щоби їх на дорозі обганяли, тому більше спостерігала за супутником в дзеркало заднього виду. Винна, каюсь... :sorry:

9. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    хочу подякувати свому дружбану Ігорю, що виручив мене в нд та пн - величезне спасибі.

а також Артему та його студєнту, які не полінились і в святковий день приїхали мені на допомогу - побільше б таких людей на цьому світі :)

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Велике дякую Олегу М. та його команді фахових майстрів за прекрасне відношення до одноклубників та їх проблемних авто. Єдине, що засмучує, це питання - де Ви були тоді, коли я тільки но купив свого пасата і шукав методом досить швидкого у порівнянні витрачання своїх важко зароблених грошей, де краще його ремонтувати :) Але тепер все налагоджується завдяки таким людям, як Олег М. та завдяки його справді комфортному сервісу.

Більш детальна подяка у темі "Запчастини та сервіс від Олега М." кому цікаво: http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=132240#post132240

11. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Величезне дякую Юркові Kam@toZ за допомогу у придбанні ковпаків, підшипника і антифризу!:drinks::drinks::drinks: [​IMG]

12. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

Golf 3 1,8 AAM-був; Chevrolet Lacetti SX wagon, black
    Величезна подяка Донецкому за тещо відремонтував і допоміг продати мого гольфика.

13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    ДЯКУЮ!

bass-ові за дружнє плече, підставлене в потрібний момент :give_heart:

MARTINI :give_heart: та scirocco :give_heart: за злагодженість і вміння відкласти особисті справи і прийти на допомогу одноклубникові в потребі.

Дякую, хлопці! :hi:

• Подобається Подобається x 1
  14. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Дякую ТАВАРІЩУ Артему за те, що він є. Як то кажуть заїхав на чашку чаю, а в результаті зробив діагностику мого авто.
    І при допомозі цього "злого" :girl_angel:та "нєрвного":D одноклубника я дізнався, що у мене все добре з ЕГР та розходоміром, а також майже дізнались чому у мене завищений розхід пального у місті. Думаю, що за тиждень коли у мене буде вільний день, та "вельмишановний" :hi: ПАН буде мати час, то все у мене буде ОК.

П.С. Артемич бережи "нєрви", а то тяжко буде потім шукати якось "тіпа" у Львові з тестером, який знає почті все і про все.

15. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    А ну признавайся!!!
    П.С В компетентності Артема не сумнівався! Чувак шарить!!!

16. kym

kym Аксакал

a 100
    А що змінилось - в тебе був заклинивший клапан ЕГР і розходомір на малих обертах показував майже в два рази більше повітря ніж потрібно, а вище середніх показував нормально....?

17. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Хочу подякувати Артему і його напарнику Андрію за допомогу з відновленням показів температури ОР в мене на приборці, реально невдячна то робота намахались цілий день ізза маленької херні.

18. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Дякую ОлегуМ за якісно виконану роботу))))))).

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Дякую Юрі kym'у за ремонт коробки і всього решта)))) Машинка як нова;-)

20. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Велике ДЯКУЮ ТАВАРІЩУ зі СХОДУ за ремонт підігріву дзеркал та підсвітці блоку світла.

П.С. Як печінка? Артем?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)