Я підозрюю шо всім пох... Кожний ітак лишиться при своїй думці))) Дякую куму шо моя машинка вже нарешті довгий час їздить і не парить мені мізки)) гг
Дякую, КІТ, що підкинув до центру! ))) І особлива подяка Оресту (Скірокко), за те що погодився допомогти з факсом у Київі (правда розібрались самі), тим не менше велике дякую!!!!
Дякую, Wheelmann за коробку, вчора забрав машинку, поки все ок, правда коробка трошки виє, попробую масло поміняти.
Величезний ріспект kym`ові за реєркарнацію моноінжектора намотав вже 60 км сьогодні, мотор шепче! Дякую!
Знаю, що не дуже в тему, і що цього не прочитає той хлопчина, якому дякую, але десь треба вилити свою гарячу вдячність, тому вибачайте, колєґи, і дозвольте тут. Дуже дякую водієві червоного Авео, з яким я вчора їхала майже від самого кордону в Медиці до Сандомира. Обганяли один одного, чекали, якщо хтось затримався на світлофорі чи в корку, і так доїхали до Сандомира, де він поїхав прямо, а я звернула на свою Варшавку. Файно було і не засиналося за кермом, бо була причина слідкувати за дорогою і в лобове скло, і в дзеркало заднього виду. Признаюся без биття: я належу до тих нескромних, які не дуже люблять, щоби їх на дорозі обганяли, тому більше спостерігала за супутником в дзеркало заднього виду. Винна, каюсь...
хочу подякувати свому дружбану Ігорю, що виручив мене в нд та пн - величезне спасибі. а також Артему та його студєнту, які не полінились і в святковий день приїхали мені на допомогу - побільше б таких людей на цьому світі
Велике дякую Олегу М. та його команді фахових майстрів за прекрасне відношення до одноклубників та їх проблемних авто. Єдине, що засмучує, це питання - де Ви були тоді, коли я тільки но купив свого пасата і шукав методом досить швидкого у порівнянні витрачання своїх важко зароблених грошей, де краще його ремонтувати Але тепер все налагоджується завдяки таким людям, як Олег М. та завдяки його справді комфортному сервісу. Більш детальна подяка у темі "Запчастини та сервіс від Олега М." кому цікаво: http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?p=132240#post132240
ДЯКУЮ! bass-ові за дружнє плече, підставлене в потрібний момент MARTINI та scirocco за злагодженість і вміння відкласти особисті справи і прийти на допомогу одноклубникові в потребі. Дякую, хлопці!
Дякую ТАВАРІЩУ Артему за те, що він є. Як то кажуть заїхав на чашку чаю, а в результаті зробив діагностику мого авто. І при допомозі цього "злого" та "нєрвного":D одноклубника я дізнався, що у мене все добре з ЕГР та розходоміром, а також майже дізнались чому у мене завищений розхід пального у місті. Думаю, що за тиждень коли у мене буде вільний день, та "вельмишановний" ПАН буде мати час, то все у мене буде ОК. П.С. Артемич бережи "нєрви", а то тяжко буде потім шукати якось "тіпа" у Львові з тестером, який знає почті все і про все.
А що змінилось - в тебе був заклинивший клапан ЕГР і розходомір на малих обертах показував майже в два рази більше повітря ніж потрібно, а вище середніх показував нормально....?
Хочу подякувати Артему і його напарнику Андрію за допомогу з відновленням показів температури ОР в мене на приборці, реально невдячна то робота намахались цілий день ізза маленької херні.
Велике ДЯКУЮ ТАВАРІЩУ зі СХОДУ за ремонт підігріву дзеркал та підсвітці блоку світла. П.С. Як печінка? Артем?