КУМ тобі дякую за діагностику мого движка і за те що зняв цей важкий камінь з серця,щодо можливої несправності
стоп, секундочку, я забрав наліпку з лап Вовчика, а потім віддав йому, бо Вовчик сказав, що мастєрскі клеїть наліпки (доречі, не сп**дів ) зробивши висновок, підсумувавши аргументи за і проти оголошую подяку diesel757, за блискуче пророблену операцію по врученню Коту наліпки, без його відома і розуміння ситуації :D
Все хорош, стоять, мені приємно, але це вже забагато подяк. А щодо КІТа, ти не ображайся, ти ж бачив я написав вищще з намаганням висловити почуття гумору. До речі це можна трактувати підписом який є у ELZA(и), краще подивіться в розділі (Анекдот.Вам має сподобатися....) на фото де є негри, я не расист, але мене прікалує "розумно-спокійний" погляд "нашого брата".
Мартіні бань всіх к чортавай матєрі! :D Скіки можна отово тут розводити триндьож. Шо мало сексу, з"їздів, флуду і давайте поговоримо для того?))) ну це ж серйозна тема... Чому ви так активно не пишете про те які пружини ставити на пасата? Чи чому машиною сіпає на передачі?)))))))) І взагалі будьте трошки в реалі, бо складається враження, що ви не буваєте на вулиці, а хаотично кожних 30секунд обновляєте форум... Дякую всім користувачам даного форуму за розуміння і турботу про один одного.)) П.с. От майже місяць не матиму мабуть доступу до нету... Уявляю шо тут буде як приїду...