Подяки клубу і клубчан

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем scirocco, 29 лют 2008.

1. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    [/quote]
    Дякую одноклубникам за таку любов :blush: Ой, то був не той допис...:D
    Я теж всім дякую :) І особливе дякуємо Martini, що нас "не забанив" ;)

2. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дякую kym-ові за допомогу при моєму хлопцеві!
    Дуже дякую!
    :good:

3. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    КІТ, друже! Дуже дякую Тобі за блискавичне повернення до життя одного з моїх найвірніших помічників - Nokia 6310i (тобто, інжекторний).

Маєш золоті руки і велике серце! Дякую Тобі!

До речі, з мене пиво. Я не була готова до такого блискавичного розвитку подій!
    :preved:
    :drinks:

• Подобається Подобається x 1
  4. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    наздоров'я! та я безвозмєздно робив то. головне то добра компанія, тож краще на з'їздах частіше з'являйся ;)

5. YuraRut

YuraRut Active Member

VW Golf II був :( Шкода Октавія А5
    дякую Юріку Каматозу за поворотники !!!!!!!

6. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дуже дякую MrWolf777 за допомогу з матеріалами на ремонт за спеціальною ціною :english_en:

ДЯКУЮ! :preved:

7. MrWolf777

MrWolf777 Аксакал

Volkswagen LT35 1995 2,4D;
    T4 1,9TD2001;
    Skoda Fabia 1.6V 2008;
    ,Mitsubisi Grandis 2,4 ATD ST 2009

наздоровя,приїжджай ще

8. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Дякую Каматозу за опорні підшипники!!!

9. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    дякую kym-ові, що розвіяв мої переживання щодо мотора і знайшов причину!

10. Shpuganich

Shpuganich Місцевий

Volkswagen Golf2 1.8 PB AUG GTI 89 р.в.
    Дякую Sasa і Green за скоби ручніка все поставив тепер як має бути.

11. alexviy

alexviy Початківець

VW Golf II CL 1.3 1987
    дякую Greenу за футболку

12. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Сталася зі мною, точніше з моїм залізним конем пригода, вийшов з ладу шків генератора при поїздці у Турківський район. Всьому вина той скрип ременя, шо слухали на одому зїзді і гадали шо то може бути), десь навіть на фото видно слухачів під капотом. Хочу подякувати Огегу з Городка за телефонну підтримку та консультації. Тепер до причин свисту ременя можна і додати поганий, чи той шо має вийти з ладу, шків генератора. КУМ був правий, коли згадав його слова на цьому зїзді, що причина можебути і в шківі. Сталося це за 20 км перед Туркою, Викладаю телефон одного маймтра Миколи (звісно за його згодою) телефон може і комусь у пригоді стане, тільки запасні частини треба їхати абр щоб хтось передав маршруткою бо запчастин там майже НЕМАЄ. (тел МИКОЛИ 0984982473).

13. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    дяка diesel757 шо дотягнув до гаража. справді виручив!

14. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Щиро дякую Олегу Razor за допомогу з лампочками підсвітки панелі приборів!

А також юрий777 і Rules за грунтовні консультації по цьому питанню!

15. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Щиро дякую Юрію "kym"-у за телефонну консультацію при зніманні паливного насосу - сам би не справився ніяк! Дуже дуже вдячний!

16. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Дуже дякую Степанові (top) за те, що усунув деякі несправності мого Гольфа та вчасно виявив інші, та Юрію (kym) за комплексний та професійний підхід до ремонту. Машина стала зовсім інша! Окреме дякую Клубу за знайомство з хорошими небайдужими людьми, котрі готові допомогти!

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    KIT, MARTINI, дякую, хлопці, за допомогу нині в районі Мотозаводу.
    Бувають у блондинок моменти, коли найменша проблемка вибиває їх з колії, і тоді вони виходять з авта, стають із трикутником в руках і цілим своїм розгубленим виглядом говорять, що фсьо! капєц! У такий момент порада друга, готовність приїхати з допомогою (хоч з другого кінця Львова) є найкращою допомогою. Блондинка бере себе в руки і все стає на свої місця.
    Дякую, друзі, ви реально мені допомогли!

• Подобається Подобається x 1
  18. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    ем.. Чортопхай, може таки розповіси в чому справа ? бо я шось так розпереживався, що коли ти дзвонила вдруге, я вже відкривав водійську дверку і збирався виїжжати.

19. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Величезна дяка КАМАТОЗу за допомогу в придбанні запчастин і окрема дяка за знайдений все-таки фільтр АКПП до мого амерікоса:yes:

20. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    КІТ, слава, Богу, все ОК! У друга тосол пішов до оливи. Попросив потягнути до сервісу, але не знав, куди. Тому я почала обдзвонювати знайомих, довідуватися про сервіс (поки він з іншого кінця міста їхав маршруткою до авта), а заодно глянула в "бардачок" свого Течика і побачила, що не маю чим його тягнути. Але ж кажу: блондинка! Більше переляку, ніж проблеми.
    Усе вирішилося, авто на сервісі. Ще раз дякую, що був готовий приїхати на допомогу!

До речі, колеги, тосол в оливу пішов після встановлення газового обладнання. Просто у хлопців по дві однакових руки до роботи, але от гроші брати - без проблем! Тому важайте, коли віддаєте своїх коней з будь-якої причини до майстрів. А то вони одне лічать, а друге калічать...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)