Подяки клубу і клубчан

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем scirocco, 29 лют 2008.

1. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    аналогічно не бачив як це роблять на б4, хоча кажуть що можливо, імхо це неможливо. міняв сам розбираючи все

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    На Гольфі 2 може і можливо, але награтись треба порядно ! Всі руки пообдирати і поламати повітроводи, або ж в підсумку ті повітроводи стануть криво. Овчинка не варта вичинки.
    В 1000 раз простіше і швидше і зручніше зняти пер.панель. Складного і страшного абсолютно нічого !
    В себе на Гольфі знімав і ставив (міняв) панель декілька раз.

3. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    По заміні панелі скажу вам наступне:
    Це можливо і мороки багато там не було.
    Робив так тому, що почав роботу о 18 годині і наступного ранку машиною вже мусів їхати на роботу. На жаль фотозвіт не зробив, бо не мав ні фотоапарата нормального, ні вільного часу, бо робив все дуже швидко.
    Отже порядок роботи:
    1. Злив охолоджуючу рідину з машини - відєднав 2 шланги що виходять з водяної помпи.
    2. Відєднав 2 шланги що ідуть до радіатора пічки.
    3. Зняв поличку пасажира і водія під панеллю.
    4. Зняв бороду.
    5. Зняв вентилятор і повітрепровід, до якого він прикріплений.
    6. Відєднав усі повітряні патрубки і регулятор пічки протягнувши його вниз до пічки.
    7. Зняв пічку відкрутивши 2 гайки, які тримають її з моторного відсіку.
    8. Акуратно витягнув пічку з машини.
    Зборка в зворотньому порядку.
    Прийшлося моментами трохи намахатися, але якщо знімати панель, то вийде трохи довше по часу, а у мене, нажаль, його не було.

Вибачайте за оффтоп.

З. І. Машина виїхала з гаража о 23 годині, тобто на все пішло 5 годин, включаючи чистку деталей пічки і обклеювання заслонок пічки новим матеріалом і заміни деяких шлангів і фільтрів.

Останнє редагування: 18 жов 2012
    • Подобається Подобається x 1
  4. lion13

lion13 Місцевий

Octavia A5 2008 2.0 FSI
    Golf 3 1.8 ABS '93 (була, 2012-2018)
    Дякую Юрі (Kym) з братом за ремонт куліси. І Юрі (Kam@toZ) за надані запчастини.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    От тут я не понімаю. Як ти зняв пічку. Її треба потянути на себе щоб патрубки втекли з моторного відсіку. Тут буде мабуть заважати панель. Далі куда її тягнути вниз? вбік?

6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Якщо зняті повітроводи (ті, що до центр.дефлектора і на ноги і на лобове) ,то пічка витягнеться

7. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Для мене загадка - як зняти повітровод, той що на лобове ? Він прикручений двома шурупами і витягується ЛИШЕ вверх.

8. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Значить так, у мене було 3 повітрепроводи:
    1. вхідний повітрепровід, який знявся разом з вентилятором,
    2. Повітрепровід, який іде на головні "жабра" панелі (по середині), він знявся відкутивши 2 гайки і тоді тягнути на себе.
    А третій повітрепровід, який дує на ноги, просто витягнувся вниз.

Повторюю, шо пічка потягнулася вниз і напевно через то і відєднався обдув шкла, який лишився на місці.

9. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    В мене перший раз на зняття зайняло 4 год. бо все розібрав на місці в низ головою бо не знав як.На другий раз бо перевіряв чи все ок пішло на розборку 20хв.,такщо не має нічого складного перебрати пічку в МК 2.

10. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    молодець з одною проблемою меньше і комусь підкажеш

11. baks

baks Active Member

VW Golf 2
    Дякую Володимиру Holubets за опис зняття пічки і консультацію. Признаюся чесно, панель я знімав після того як побачив скільки пороху у всій системі. Зараз чисто:D.

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Дякую Олегу М. за ремонт мого пасіка. тепер нічого не гримить і не стукає в ходовій. Аж приємно їхати.

13. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    КІТ, друже! Дякую Тобі дуже-дуже за новонародження компа моїх батьків, який є єдиним моїм зв"язком зі світом. Справа коштувала самопожертви у вигляді спізнення на перший зимовий з"їзд. Я це доцінюю. Дякую! :hi:

• Подобається Подобається x 1
  14. DomInIc

DomInIc Місцевий

Vw Golf 2 1.3МН 2e3 88р.
    Клубна карта:
    000089
    дяка baksius за допомогу в п"ятницю! виручив)

15. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Нема за що, дзвони якщо шо.
    Також дякую Олегу М. і його майстрам.

16. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Дякую ОлегуМ за його терпыння ы за те що вын терпить мою машину Н-ний тиждень в себе на сарвісі.
    Доречі, може в кого є задні пружини ~12мм або прогресивні... ?

17. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Дякую Оресту Scirocco за компресор для шин.

18. rvm

rvm Місцевий

vw В5
    Взагалі Олегу М є за шо дякувати. Він завжди готовий допомогти, я так думаю. Мені не раз допомагав, і кваліфіковані в нього спеціалісти. І за це ще раз велике ДЯКУЮ. Підхід до роботи працівників просто фанатичний. Де Він тих фанатів своєї справи взяв не знаю. Але добре шо Він в нас є. Якщо б я десь їхав на сервіс то тільки до нього. Олег скоро, напевно, поставить аппарат для приготування кави і можна, якщо він дозволить, робити зїзди в нього. А Олег М ше Пива бочку привезе і буде ваще.....

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Дякую MrWolf777 за підтримку в "квартирному питанні" і за те, що допоміг відновити давнє дуже приємне знайомство. Все-таки світ дуже тісний!

Дякую, друже! :hi:

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    ну раз пішла така п"янка, то і я подякую Олегу М. Коли виявилось , шо машину треба залишати на СТО на два дні, люб"язно позичив на цей час свого безцінного кабріка. Воістину автосервіс КОМФОРТ :) Вперше в житті на автоматі катався, дякую за чудовий досвід, правда мені не сподобалось, ручка рулить! :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)