аналогічно не бачив як це роблять на б4, хоча кажуть що можливо, імхо це неможливо. міняв сам розбираючи все
На Гольфі 2 може і можливо, але награтись треба порядно ! Всі руки пообдирати і поламати повітроводи, або ж в підсумку ті повітроводи стануть криво. Овчинка не варта вичинки. В 1000 раз простіше і швидше і зручніше зняти пер.панель. Складного і страшного абсолютно нічого ! В себе на Гольфі знімав і ставив (міняв) панель декілька раз.
По заміні панелі скажу вам наступне: Це можливо і мороки багато там не було. Робив так тому, що почав роботу о 18 годині і наступного ранку машиною вже мусів їхати на роботу. На жаль фотозвіт не зробив, бо не мав ні фотоапарата нормального, ні вільного часу, бо робив все дуже швидко. Отже порядок роботи: 1. Злив охолоджуючу рідину з машини - відєднав 2 шланги що виходять з водяної помпи. 2. Відєднав 2 шланги що ідуть до радіатора пічки. 3. Зняв поличку пасажира і водія під панеллю. 4. Зняв бороду. 5. Зняв вентилятор і повітрепровід, до якого він прикріплений. 6. Відєднав усі повітряні патрубки і регулятор пічки протягнувши його вниз до пічки. 7. Зняв пічку відкрутивши 2 гайки, які тримають її з моторного відсіку. 8. Акуратно витягнув пічку з машини. Зборка в зворотньому порядку. Прийшлося моментами трохи намахатися, але якщо знімати панель, то вийде трохи довше по часу, а у мене, нажаль, його не було. Вибачайте за оффтоп. З. І. Машина виїхала з гаража о 23 годині, тобто на все пішло 5 годин, включаючи чистку деталей пічки і обклеювання заслонок пічки новим матеріалом і заміни деяких шлангів і фільтрів.
От тут я не понімаю. Як ти зняв пічку. Її треба потянути на себе щоб патрубки втекли з моторного відсіку. Тут буде мабуть заважати панель. Далі куда її тягнути вниз? вбік?
Для мене загадка - як зняти повітровод, той що на лобове ? Він прикручений двома шурупами і витягується ЛИШЕ вверх.
Значить так, у мене було 3 повітрепроводи: 1. вхідний повітрепровід, який знявся разом з вентилятором, 2. Повітрепровід, який іде на головні "жабра" панелі (по середині), він знявся відкутивши 2 гайки і тоді тягнути на себе. А третій повітрепровід, який дує на ноги, просто витягнувся вниз. Повторюю, шо пічка потягнулася вниз і напевно через то і відєднався обдув шкла, який лишився на місці.
В мене перший раз на зняття зайняло 4 год. бо все розібрав на місці в низ головою бо не знав як.На другий раз бо перевіряв чи все ок пішло на розборку 20хв.,такщо не має нічого складного перебрати пічку в МК 2.
Дякую Володимиру Holubets за опис зняття пічки і консультацію. Признаюся чесно, панель я знімав після того як побачив скільки пороху у всій системі. Зараз чисто:D.
Дякую Олегу М. за ремонт мого пасіка. тепер нічого не гримить і не стукає в ходовій. Аж приємно їхати.
КІТ, друже! Дякую Тобі дуже-дуже за новонародження компа моїх батьків, який є єдиним моїм зв"язком зі світом. Справа коштувала самопожертви у вигляді спізнення на перший зимовий з"їзд. Я це доцінюю. Дякую!
Дякую ОлегуМ за його терпыння ы за те що вын терпить мою машину Н-ний тиждень в себе на сарвісі. Доречі, може в кого є задні пружини ~12мм або прогресивні... ?
Взагалі Олегу М є за шо дякувати. Він завжди готовий допомогти, я так думаю. Мені не раз допомагав, і кваліфіковані в нього спеціалісти. І за це ще раз велике ДЯКУЮ. Підхід до роботи працівників просто фанатичний. Де Він тих фанатів своєї справи взяв не знаю. Але добре шо Він в нас є. Якщо б я десь їхав на сервіс то тільки до нього. Олег скоро, напевно, поставить аппарат для приготування кави і можна, якщо він дозволить, робити зїзди в нього. А Олег М ше Пива бочку привезе і буде ваще.....
Дякую MrWolf777 за підтримку в "квартирному питанні" і за те, що допоміг відновити давнє дуже приємне знайомство. Все-таки світ дуже тісний! Дякую, друже!
ну раз пішла така п"янка, то і я подякую Олегу М. Коли виявилось , шо машину треба залишати на СТО на два дні, люб"язно позичив на цей час свого безцінного кабріка. Воістину автосервіс КОМФОРТ Вперше в житті на автоматі катався, дякую за чудовий досвід, правда мені не сподобалось, ручка рулить!