Дякую Олегу М. і його сервісу за хорошу роботу. Дякую Куму за то шо терпить мене і виручає в труднощах)))
Дякую KYM-у і його напарнику за пофіксану проблему з АБС. нарешті знайшлось джерело поломки - обрив в лінії датчик-блок керування
Давно вже тут хотів написати. Дякую Юрі Каматозу за те, що виручав не раз і з запчастинами і з кваліфікованою порадою і з допомогою (був випадок коли завершився бензин і ні каністри ні заправки близько, щоб до штовхати). Так що велике тобі спасибі друже. Плюс дякую Олегу М., який теж завжди старається допомогти з запчастинами і ремонтом(ніколи не скаже їдь звідси поки не зробить за що взявся, не доробить до кінця), так що теж велике дякую Олегу. Гарний в нас клуб і одноклубники, які завжди допоможуть! Великий РЕСПЕКТ нашому ВАГ клубу!
треба знайти того Каматоза і дізнатись шо то він таке "допомагає", що всім так подобається))) Дякую клюбу шо ви є, з вами цікавіше
:D не треба його шукати ти просто заїдь до мене в магазин,а тобі я давно говорив що до вазів в мене є все ( практично),ну і звичайно запчастини майже до всіх іномарок
Дякую Міші (Green) за зап.частини, які брав у нього. Останній раз взяв сідухи, дуже задоволений. Міша, дякую!
Велика подяка головному адміну Мартіні.... здорово виручив. На спуску з Високого замку в центр десь злапав великий кусок грубого дроту. Домкрат і насос як завжди десь по людях. На щастя Мартіні був дома (недалеко) і підвіз домкрат і насос, Запаска теж оказалась наполовину спущена. Так що надіятись що пронесе не варто... весь комплект в машині має бути. Ще раз дякую Мартіні...
Шота ви, Юра, зовсім вже)))) То я вам існтрументи везу бо шарова вилетіла, то мартіні бо домкрата нема)))) Дякую комусь))
То так спеціально, шоб провірити чи є справжні друзі і соратники в клубі, які готові в будь яку хвилину допомогти.
Хочу сказать публично Спасибо Олегу М. за то что выручил в трудную минуту Ехал в гости к Мише, Новый Год праздновать и вот случилась по дороге беда, на passat-е оба рулевых наконечника в хлам разбил (может уже и были не очень но за неделю до поездки как-то Т.О. прошёл), вообщем машину начало тянуть и вибрировать про торможении а назад то ещё 1000км. Так вот, в выходной день ребята всё поменяли, развал сделали, колесо поменяли (было разбито из внутри, заметили при осмотре). До дому доехал Всё супер
Величезне людське ДЯКУЮ Юрі (kym)та Володі(baksius) за те, що попри Свят Вечір рятували мою сім'ю і розбиту машину з під Жовкви.
Дякую Віктору (Vexler), за поліс автоцивілки, котрий вчора зробив. Дуже задоволений, оскільки робота робилась практично в телефонному режимі. Віктор, ДЯКУЮ!
Дякую Куму за сьогоднішній труд по заміні ГРМу, рмнів і масла на моїй малишці. Цілий день майже від самого ранку, але всьо гуд!
2й пост підряд дуже сильно дякую Юрі, Куму! Якби не він, то я б ше довго кукав з вигнаним тосолом під нашим добрим ДАЇ на кульпарківській... Не полінився приїхав аж з Солонки. І дякую Sasa за шнурок діагностики. Як побадаю тепер охолодження - буду діагностувати.
Знову величезне дякую Олегу.М і його СТО із добрими майстрами, які швидко і якісно замінили мені передні і задні опорні подушки, а ще дякую за знижечку і картку клієнта