Дякую MARTINI за підтримку, консультацію по вибору велосипеда та транспортування велосипеда до мене. )) Ігоре, іще раз - ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ! А також Rules і Gurkha за велику кількість корисної інформації і поради.
Elza, MARTINI, DomInIc, Gurkha, FasT, Ser Varnak, дякую, що ви такі є! Веселі, завзяті, легкі на підйоб... на підйом ))) і просто файні! Дякую за чудовий день!
Також дуже рада, що провела час в такій приємній компанії, морально відпочила і розслабилася...Народ, Ви молодці! Хвала тому, хто нас на ту справу намах... намовив !
ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую за сьогоднішню поїздку! радий був всіх бачити, в хорошій компанії і настрій відповідний нові лиця, нові знайомства - Gurkha) приємно ще раз дякую! за нас, хороших:D
ВЕЛИЧЕЗНЕ, ну просто ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую Юрі Kamatozу за запчастини, а його майстрам за швидкий і якісний ремонт мого Гоьфаціо! ДЯКУЮ!
Векслеру дякую за цивілку. Сам нагадав, що закінчується, сам привіз нову, за 5 хв в машині все оформили, ще й знижка. Супер сервіс.
Та ні, просто бачив після свят. Аж шкода людину. Тяжко йому якось зранку було, очі шось шукали і не могли найти, а лице, то взагалі сам на себе не подібний. То напевно так його робота доводить. Ростислав одужуй.
Величезна подяка Юрі Kym та його брату Ромі за те що вернули мого крайслера з того світу. Руки в них золоті за те й величезний уклін)))
Дуже вдячний tarasic за сприяння перегону мого польського авто, яке прострочило темін перебування на Україні, назад до польщі.
Величезне і просто, чисто людська подяка Юрі Kym за організацію в покрасці, підварці мого Гольфа. Ну і звісно його майстрам. Я задоволений роботою, відношенням, і т.д. Корочче ДЯКУЮ!!!!
дякую Олегу Bosh, що зупинився сьогодні на дорозі і любезно дав покористуватись балонним ключем-ато б ще довго роздивлявся на своє пробите колесо
Доброго дня всім! Ми з дружиною хотіли подякувати всім хто не був байдужим в допомозі з виріщенням нашої проблеми. Щиро вдячні Єгору (нік невідомий); та Володимиру (також без ніку) в допомозі. А особлива подяка Юрі (yoursen), за розуміння і людське відношення до чужої біди!!! Ще раз всім дуже вдячні!!!