Чув дзів та незнаю де він. Кристалізація бетону проходить дійсно при випаровуванні, але чим повільніший прцес випаровування тим краще. Це на простій мові Тобі говорю. Що стосується морозів, то згадай фізику коли замерзає вода (при -4 градусів). Якщо процес тужавіння бетону пройшов і почався час твердіння то страшного нічого не буде перших 3-7 днів якщо морози будуть в межах 0--6 градусів, це без добавки. Тепер щодо води в бетоні яка має розрушити "то що мало бути бетоном" - Ти бачив бетонні конструкції чи самі бетони під відкритим небом, під ногами, бетон який виходить із землі що тримає стіни і що є фундаментом, так от, ті бетони вбирають і віддають вологу, накопичують в собі і зберігають вологу (воду), то по твоїм словам, вони мають розрушитись зимою. То я так зрозумів, що Ти засипаєш на зиму землею свою хату чи фундамент бо там є розчин і бетон, кожного року? КУМ крути краще гайки, бо зараз дойдемо до хімічних формул і фізичних процесів, що відбуваються в бетоні. Не та тема щоб сперечатися по темі бетони і розчини. Приїзджай на зїзд, але попередньо підготуйся, почитай книжок і там поговоримо "покіпішуємо". Краще робити щось одне, але добре.
От тобі на маєш, перетворили тему "Подяки клубу і клубчан" в тему "Бетон і все про нього" Вітаю Мартіні з таким кроком!
Дякую roman007 за КПП до мого Гольфа, а особливо за те, що привіз її аж під сам гараж в Лисиничі, тай ціна адекватна. Дякую!
Дякую Shaggy за його громадянську позицію і невеличкий але дуже важливий вклад в справу відсунення бандитів від влади.
Щире дякую Юрію, Kym-y, за: Б) добре проведені ремонтні роботи з мою машиною; А) за те він дійсно хороша Людина. Два рази коли в мене були проблеми він завжди виручав. І вихав до мене, коли поламавсь, не міг їхати, і в іншому випадку допоміг додому добратись в Жовкву коли залишивсь без машини і маршрутки вже не ходили. Дякую!
Дякую Vexler'у за юридичну допомогу, коли я попав в ДТП. Дякуючи тобі все пройшло без лишніх проблем. Гроші вже виплатили. Залишилося тільки поремонтувати автомобіль.
Дякую Олегу М за блискавичну допомогу та роботу по придбанню та заміні задніх гальмівних колодок. Ага, трохи не забув, і ось таке побачив у нього на сервісі.
я також подякую Вячеславу за спінінг, вже встиг обкатати цього понеділка, правда кльову небуло, але то мене не розстроїло )
Дякую Олегу М за буксирування мого Венто на СТО(накрилося щеплення), допомогу у пошуку гака для буксирування, та, як завжди, якісне обслуговування на СТО "Комфорт".