Дякую Куму за оперативно виколупаний колісний болт, який я умудрився зламати, міняючи колеса на літні
Дякую Олегу М. За поліровку фар, заміну амортів, заміну важелів і наконечників передньої ходової на В5, заміну шруса лівого, геометрії ходової, заміну мастила і фільтра. хочу сказати якщо оптом робити так багато то таких цін як в Олега незнайдете. Може то через то шо ми їздимо на фафагенах чи в одному клюбі? Коротше сервіс Олега М рулить. ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ!!! Ага ще, тохи незабув, виявляється що в нашого одноклубника на обслуговуванні багато машин з клубу. От побачив в Олега на сервісі Zh@riK -ка, а mixonoff ще й стажування проходив по ремрнту свого Сірка. От і подумав, може то зїзди робити в Олега М на сервісі?!
дякую WANTEDу за ручку відкривання капоту і також дуже вдячний diesel757 за доставку прямо під мій дім !!! )
Пивка, на халяву, мож взяти, того, що на обмiн все i всiм пропонуэш. Хлопаки на з'iздi ся втiшуть) Надіслано від мого HTC Inspire 4G, використовуючи Tapatalk
rvm, Друже! Ти навіть не уявляєш, як Ти мене нині виручив! Дуже дякую! До речі, якщо хочеться допомогти, то, як це нині довів rvm, можна бути в Трускавці, а реально допомогти у Львові (в кількох місцях)! Дякую! MARTINI, KIT, ser_varnak, дякую за координати! Всі, хто хотів мені нині помогти - дякую вам за те, що ви є, і що ви такі, як ви є!
Чортопхай, завжди звертайся п.с. буду дуже вдячний Sebastian del Maar-у, якщо він таки видалить цю безглузду і ВЕЛИКУ картинку з підпису, адже на мому скромному ноутбуці з 15.4 монітором, я на форумі бачу тільки картинку і практично не бачу тексту. А для того, аби мої слова тут не були пустими - буду вдячний також тим, хто зголоситься і підтримає мене з таким нелегким запитом (тупо для статистики для мене, та для наглядності для власника такого підпису). дякую. То був Кіт.