whatforl - велике тобі дякую!!! тел. 0936423553. Звати Олег. Більше місяця назад домовились що я йому відправляю форсунки на кр (нові та б\у) після їх перевірки він мене повідомляє та міняємося з ним на запчастини. На дзвінки не відповідає, на форумі в приваті лише відмовки.
Було б то раніше (місяць-півтора назад), то зробив би на 1-2 більше і віддав би. Бо в той час собі робив.
наклеяв б собі на вікно в хаті.. щоб з космоса було видно ) Сорі, Майкл, на пиво лиш лижі або фельги міняю...
Дуже дякую ENERGY за зовнішню дверну ручку "аля третій гольф". На базарах їх не має, питався на днях, кажуть, що не возять бо вони з Росії. Такі ручки встановлювались на якісь там VW китайського виробництва для Китаю, вони ідеально підходять на Г2. Дякую!
Спустя півтора тижня, хочу подякувати Олежику (Dominic) за терпіння, за те що відгукнувся, за те що зрозумів, карочче, за те що був добу за кермом Течика та спостерігав все це бл"дство, що творилось! Як водій, Олег - мастєр! Йому пофіг, чи то Г2, чи то Т4! Дякую!!!! П/С/ Буде бажання, поїдемо після 26-го в Київ. З Житомира на Львів - дорога твоя.
І ось добрався до компа, почав трохи соображати після днюхи і хочу сказати велике ДЯКУЮ Олегу "Dominic" за те що виручив і поїздив трохи машиною з пяними мордами. також за те, що всіх розвіз о доставив до дому. Правда трохи смутно памятаю, але вроді без драки. ДЯКУЮ ДЯКУЮ ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!
ні, не по визову. Був момент, коли потрібно було допомогти. Тепер Олег може розраховувати на мою, так би мовити, взаємну допомогу у разі потреби.
котє , сам був на твоєму місце знаходженні , розумію ....звертайся ) п.с.значок не віддам ))) і на щот дісків подумай....вигляд +59